Erol Köse yapımcı değil

Güncelleme Tarihi:

Erol Köse yapımcı değil
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Tuğba Ekinci, Şahin Özer’den ayrılma nedenini “Bana gelecek kaygısı yaşattı. Maddiyi bırakın, manevi olarak da hiçbir şey vermedi” sözleriyle açıkladı. Ekinci, Erol Köse’yle anlaşma yapıp yapmadığıyla ilgili olarak ise “Erol Bey asla ve asla evliliği bozmaya çalışan bir erkek değildir. Bir yapımcı hiç değildir. Benim karşıma bir anlaşma koyacağını sanmıyorum. Ayrıca şu anda kimseyle çalışma kararında değilim" dedi.

Haberin Devamı

Tuğba Ekinci'nin seksi fotoğrafları için tıklayınız...

Erol Köse yapımcı değil

Şenay Düdek ve Müge Anlı’nın sunduğu, Kanal D ekranlarında yayınlanan “Dobra Dobra”ya Şahin Özer, Aylin Coşkun ve Okan Karacan konuk oldular. Tuğba Ekinci’nin Erol Köse’ye yaptığı “Beni transfer et” çağrısının ardından bir basın açıklaması yapan Şahin Özer “Tuğba’da benim çocuğum. Bu hayata başlangıç tarihinde ben varım. Onunla ilgili bir spekülasyonun içine girmek beni üzdü. Başka bir insanın sesiyle ve görüntüsüyle bir organizasyon sunduğum için Türk halkından özür diledim. Ama proje doğruydu, şarkı doğruydu. Albüm yaparken çeşitli kıstaslar arıyoruz. Sadece sesi güzel diye yaptığımız albümlerle bir yere varamıyoruz. Yatırdığımız parayı geri alabilmemiz için“Showgirl”den de yararlanmamız lazımdı.Yanlış adrese yanlış hedef göstererek hayatını devam ettirmeye çalışıyor. Yanlışlarında ısrar ederse bir anda silinebilir de” dedi.

Telefonla yayına bağlanan Tuğba Ekinci ise Özer’in eleştirilerine şöyle cevap verdi: “Buzda Dans olmadan önce ben evime kapanmıştım. Şahin Özer’den yardım istiyordum. 2. kasetime başlanması için her gün gidip yalvardım. Derdimi fazla da anlatamadım. "Benim yolum farklı, lütfen yolumu açın"dedim, dinletemedim’

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!