Sokak modası ve erkeklerin düşünceleri

Güncelleme Tarihi:

Sokak modası ve erkeklerin düşünceleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2016 13:42

Sokak modası hakkında erkeklerin neler düşündüğünü mü merak ediyorsunuz?

Haberin Devamı

Sokak modası, modacıların ve tasarımcıların stüdyolarda yönlendirdiği, çeşitli stil ve kombinlerden oluşan bir moda tasarım türü değildir. Sokak modası denildiğinde ise akla ilk olarak sokak kelimesi yerleştirilmelidir. Moda kelimesinin de eklenmesiyle sokaktaki moda veya sokağın modası olarak da ifade edilebilen bir kavram olarak düşünülebilir. Adından da anlaşılacağı üzere özellikle sokaktaki insanların giyim kuşamı göz önünde bulundurularak bir tarz oluşturma şekli olarak ifade edilebilir sokak modası.

Sokak modası ve erkeklerin düşünceleri

Erkekler ve Sokak Modası

Erkekler genel olarak moda konusunda ilgisiz ve modayı gereksiz buluyorlar şeklinde genel bir kanı oluşmuşsa da erkeklerin moda konusuna olan ilgilileri en az kadınlar kadar fazladır. Modayı takip etmeleri ve giyim kuşamlarına dikkat etmeleri nedeniyle erkeklerin keskin bir şekilde iki gruba ayrıldığını söylemek mümkündür. Modayı takip edenler ve etmeyenler… Modayı takip eden erkeklerden devam edecek olursak, sokak modası hakkında aslında modayı takip edenlerden çok etmeyenlerin büyük bir role de sahip olduklarını söylemek çok da zor değil. Çünkü sokak modası, daha önce de belirttiğimiz gibi sokaktaki insanların giyim tarzlarına bakıp yeni akımlar oluşturma amacına yönelik olduğu için, modanın değil de sokağın nabzını tutan yeni bir akım olarak karşımıza çıkıyor. Hippi, Gotik, Hip Hop, Punk gibi birçok tarz sokak modasına örnek olarak verilebilir.

Haberin Devamı

Sokak modası hakkında erkekler ne düşünüyor sorunun cevabı ise oldukça basit. Modayı takip eden erkekler genel olarak sokak modası ile sentezlenmiş tarzlara sıcak bakarken, modayla genel olarak ilgilenmeyen erkeklerin görüşü ise sokak modasını veya farklı modaları benimsemekten çok farkında olmadan yeni stiller ortaya çıkaracak stillerine devam etmek…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!