Erdal Beşikçioğlu '46 Yok Olan' eleştirilerine isyan etti!

Güncelleme Tarihi:

Erdal Beşikçioğlu 46 Yok Olan eleştirilerine isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 12:53

Star TV’nin yeni dizisi ‘46 Yok Olan’ın başrol oyuncularından Erdal Beşikçioğlu, rol aldığı dizinin ‘Breaking Bad’ uyarlaması söylentilerine sert yanıt verdi. Usta oyuncu “İlla başka şeyin kopyası mı olacak?” diyerek isyan etti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Türk televizyon dünyasının ilk 60 dakikalık dizisi olarak adını duyuran ‘46 Yok Olan’un başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan, önceki gün bir dergi için objektif karşısına geçti.

‘46 Yok Olan’ın Vince Gilligan tarafından yapılan ABD’nin drama dizisi 'Breaking Bad' uyarlaması olduğu söylentilerine dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, sert tepki gösterdi.

Dizi hakkında çıkan dedikodulara daha fazla kayıtsız kalamayan Beşikçioğlu, "Bizim özgün bir şey yapmaya hakkımız yok, yapamaz mıyız. İlla başka şeyin kopyası mı olacak? Biz tüketen bir toplumuz. Kendine güvensiz, fantezi yoksunu birtakım kafalardan çıkıyor bu hikayeler" söyleriyle yapılan eleştirilere ateş püskürdü.

Farklı senaryosu ile büyük merak uyandıran ‘46 Yok Olan’ dizisi bitkisel hayatta yaşam mücadelesi veren kız kardeşini yeniden hayata döndürmek için kimyasal deneyler yapan bir adamın hayatını konu alıyor.

Haberin Devamı

Çekimlerine başlanan dizinin başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan, önceki gün bir dergi için kameraların karşısına geçti.

Çekimler sırasında dizinin 'Breaking Bad' kopyası olduğu söylentilerine oyunculardan sert tepki geldi. Erdal Beşikçioğlu, "Bizim özgün bir şey yapmaya hakkımız yok, yapamaz mıyız. İlla başka şeyin kopyası mı olacak?” dedi.

Çıkan dedikodulara isyan eden oyuncuya rol arkadaşlarından destek geldi. Saygın Soysal, "İki karakterin birbirine boş baktığı, konuşma baloncuklarını seyircinin doldurmaya çalıştığı uzun ve anlamsız sahneler çekmiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!