'En İyiler'in gecesi

Güncelleme Tarihi:

En İyilerin gecesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2014 16:57

Magazin-haber portalı www. magazinci. com’un düzenlediği İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni, önceki gece CVK Park Bosphorus Hotel’de yapıldı.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın üstlendiği, televizyon, müzik, medya, internet, siyaset, sinema ve dizi film kategorilerinde yılın en iyilerinin ödüllendirildiği geceye yaklaşık 500 davetli katıldı. Tören, İstanbul’da ilk kez sahne alan genç yorumcu Meryem Zengin’in mini konseriyle açıldı. Üç şarkılık Türk sanat müziği konserinde Zengin’e iki dansçı eşlik etti. Kibariye, Müjdat Gezen, Hülya Süer, Yusuf Sezgin, Şükrü Avşar, Arif Sağ, Mehmet Güçlü ve Vehbi Dinçcan’a Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü verilen gecede bir de ilke imza atıldı. Nurettin Soydan ve otizm derneği İLODER’in yetkilileri, otizme dikkat çekmek, otizm farkındalığını artırmak amacıyla ödül törenine ekstra bir bölüm ekledi; derneğin çalışmalarıyla otizmden kurtulan çocukların doğum günleri sahnede kutlandı.
Törenin en duygusal anlarından biri ise Ali Sunal ödülünü alırken yaşandı. “Güldür Güldür”e verilen yılın en iyi güldürü programı ödülünü babası Kemal Sunal’ın yakın dostu Müjdat Gezen’in elinden alan oyuncu, “Bu ödül benim için şimdi daha da anlam kazandı” dedi. Müjdat Gezen ise “Ali’nin babası başka bir ülkede yaşasa dünya starı olurdu” derken gözyaşlarını tutmakta zorlandı.

Haberin Devamı

Polemiksiz bir yaz diliyorum

Hande Yener de gecenin en heyecanlı isimlerindendi... Geçen yıla damga vuran “Ya Ya Ya” şarkısı hem yılın şarkısı hem de yılın klibi seçilen Yener’e ödüllerini Banu Zorlu verdi. İkili sahnedeki eğlenceli sohbetiyle salondakileri kahkaha krizine soktu. Bu arada Yener, tören sonrası yaptığı açıklamada arasının açık olduğu Demet Akalı’a da gönderme yaptı: “Bu benim sektördeki 15’inci yılım. Her sene hit çıkarmaya çalışmak zor. Zirvenin tadını anlatmak ise mümkün değil. Kavgalar, polemikler istemiyor, polemiksiz bir yaz diliyorum. Demet Hanım yalan yanlış bazı açıklamalar yapmıştı, ama artık o konu da kapandı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!