En iyi kankam kızkardeşim

Güncelleme Tarihi:

En iyi kankam kızkardeşim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2001 00:00

Haberin Devamı

Kızkardeşler çok özeldir, çok yakındır birbirleri için. Öyle zamanlar vardır ki birbirlerinin en yakın dostu, sırdaşı, desteği olurlar. Bazı kızkardeşlerin bu yakınlığı ünlü, zengin ve çok meşgul oldukları zamanlarda bile değişmez, aksine perçinlenir...

KARDEŞ gibisi yoktur denir ya, galiba kız kardeşler arasındaki ilişkiler biraz daha yakın, biraz daha sıcak oluyor. Yıllar onları daha samimi, aralarındaki dostluğu daha kuvvetli yapıyor.

Birbirlerinin neşelerini, sevinçlerini, başarılarını paylaşıyor, acılara birlikte göğüs geriyorlar.

Bir de ünlü kızkardeşler var ki onların arasına ne şöhret girebilmiş, ne kıskançlık, ne de hırs! Bazen ikisi de gündemde olmuş, bazen birinin başarısı diğerini gölgelemiş. Ancak, aralarına hiçbir kara kedi girememiş. Onlar hep yanyana, hep sırtsırta ve birbirlerinin en iyi kankası olmuşlar.

Güher-Süher Pekinel

ONLAR bir elmanın iki yarısı. Onlar, hem ikiz kardeş, hem iş ortağı, hem de çok az kişiye nasip olan üstün müzik yeteneğini paylaşıyorlar. Pekinel'leri ayrı ayrı düşünmek bile imkansız. Piyanonun altın ikilisi Güher-Süher Pekinel'ler, dünya çapındaki başarılarını birbirlerine borçlular. Onlar, aralarındaki güçlü iletişim sayesinde piyanonun başına geçtiklerinde dinleyenleri adeta büyülüyorlar.

Kylie-Danni Minogue

İKİ kızkardeş de güzel, seksi ve başdöndürücü. Hangisinin daha etkileyici olduğu tartışılır ama Danni Minogue'un ablası kadar iz bırakmadığı kesin. 80'li yılların bombası Kylie Minogue, şu sıralar müziğe hızlı bir dönüş yaparak, müzik listelerini alt üst etti. Danni Minogue da bir dönem şarkıcılığa soyundu ama fazla bir yol katedemedi. Buna rağmen aralarında hırs ve kıskançlık yerine sıcak bağlar olan Minogue kardeşler, ortak projelere imza atmayı düşünüyorlar.

Ajda-Semiramis Pekkan

SÜPERSTAR Ajda Pekkan'ın herhalde hayattaki en yakını, kardeşi Semiramis Lalvani'dir. İki kardeş her ne kadar ayrı ülkelerde yaşasalar da hemen her fırsatta biraraya geliyor, özel günleri ve tatillerini birlikte geçiriyorlar. Pekkan kardeşlerin bir başka özellikleri de birbirlerine olan benzerlikleri. Estetik ameliyatlar ve kozmetik mucizesi sayesinde adeta fotokopi gibi olan Ajda ve Semiramis Pekkan, bundan rahatsız değiller! Yıllar önce şarkıcılığı deneyen ve sonrasında zengin bir İngilizle evlenip İngiltere'ye yerleşen Semiramis Pekkan, pop müzikte önemli bir yere gelen Ajda Pekkan'ın her zaman en güçlü desteği oldu.

Gamze-Buket Saygı

İKİSİ de tescilli güzellerimizden olan Gamze ve Buket Saygı kardeşler birbirlerinin karagün dostu olduklarını gösterdiler. Geçen aylarda Kadir İnanır'ın kendisini taciz ettiği yolunda iddialarıyla gündeme gelen Buket Saygı çok zor zamanlar yaşamıştı. Teselliyi ve desteği sevgilisi Çelik ve ablası Gamze Saygı'da bulan Buket Saygı onlar sayesinde güçlüklere göğüs germişti. Ekranların sevilen sunucusu Gamze Saygı, şimdi kızkardeşine kol kanat germiş, yol göstererek ablalık yapıyor.

Zerrin-Tülay Özer

POP müziğin önemli isimlerinden biri olan Zerrin Özer, hayatta zorluklar ve acılarla savaşmak zorunda kaldığını sık sık ifade eder. Bu savaşlar sırasında ona en büyük destek ve yardım kendi ailesinden, özellikle de kızkardeşi Tülay'dan gelmiştir. Yıllar önce 'İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız' şarkısıyla hızlı bir çıkış yapan ama daha sonra müzikte umduğunu bulamayan Tülay, geri çekilerek, kızkardeşi Zerrin Özer'e destek olmayı tercih etti. Zerrin ve Tülay Özer kardeşler gerçekten de bir fidanın güller açan dalı gibiler...

Türkan-Nazan Şoray

TÜRK sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, adeta karizmasına yaraşır biçimde sessiz, sakin ve içine kapalı bir yaşamı tercih etmiştir. Sanat camiasından isimlerle de hep mesafeli ilişkiler kurmayı tercih eden Sultan, en yakın dostu olan kızkardeşi Nazan Şoray'ı yanından ayırmaz. Bir dönem sinemada ve sahnelerde şansını deneyen ama aradığını bulamayan küçük Şoray, artık bu piyasadan elini eteğini çekmiş görünüyor. İkisi de yalnız olan Şoray kardeşler, nadir olarak çıktıkları gecelerde birbirlerine eşlik ediyor, birlikte eğleniyorlar. Türkan Şoray, yoğun çalışma temposu içinde, gözü arkada kalmasın diye kızı Yağmur'u da teyzesi Nazan Şoray'a emanet ediyor.

Deniz- Ebru Akel

ÖNCE klip yönetmeni Deniz Akel'i tanıdık. Ardından da Kenan Doğulu'nun sevgilisi olarak ünlenen Ebru Akel çıktı karşımıza. Küçük Akel, sunuculukta kendini kanıtladı ve artık kendi kanatlarıyla uçuyor. Ancak, her konuda ablasının deneyimine ve tavsiyelerine başvurmayı ihmal etmiyor. Zaten gece gezmelerini de çoğunlukla birlikte yapıyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!