Emre Özkan kimdir? Ünlü Youtuber'dan acı haber

Güncelleme Tarihi:

Emre Özkan kimdir Ünlü Youtuberdan acı haber
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2018 21:18

Emre Özkan kimdir sorusu birçok internet kullanıcısı tarafından sorgulanan ve araştırılan isimler arasında yer almaya başladı. Ünlü Youtuber Emre Özkan'ın kendi kanalında 300 binden fazla abonesi bulunuyordu. Çektiği videolarla insanları güldüren Emre Özkan'ın kişisel hayatı hakkında bilgiler merak edilmeye başladı. Peki, Emre Özkan kimdir?

Haberin Devamı

1993 sensinde Samsun Havza'da ilçesinde dünyaya gelen Emre Özkan İstanbul'un Bağcılar'da semtinden yaşamaktadır. Üniversite eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nde tamamlamıştır. YouTube'da on milyonlarca defa izlenen parodi videoları ile ünlenmiş ve 300 binden fazla aboneye sahip olmuştur.

15 Temmuz nöbetleri esnasında sen de Bağcılar Meydanı'na çıkıp bestelediğin Gördü Türkiye'ye şarkısını söyleyen Emre Özkan şarkıyla ilgili "O şarkıyı babam yazdı. Tamamen içinden gelerek saf duygularıyla kalemini çalıştırdı ve bana gelip "Bunu bestelemeni istiyorum" dedi. Böylece biz de kendi görüşümüzü göstermiş olduk ailecek. Üstüme düşeni yaptım diyebilirim." demişti

BAKMADAN GEÇME!