Emre Aydın evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Emre Aydın evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 19:06

Şarkıcı Emre Aydın, aşk itirafında bulundu. Aydın, konuk olduğu bir radyo programında 1,5 yıldır sevgilisi olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü açıkladı. Emre Aydın ne zaman evleniyor? Emre Aydın kiminle evleniyor? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Ünlü Rock’çı Emre Aydın, geçtiğimiz günlerde yeni single’ı “Ölünmüyor” ile bir radyo kanalında yapılan programa konuk oldu.

Yeni single’ın sözleri kendisine ait olan ve sözlerinde bir aşk hikayesini anlatan Aydın’a sunucu tarafından “Sevgilin var mı?” sorusu yöneltildi. Emre Aydın bu soruya bomba gibi bir karşılık verdi. Emre Aydın, bir buçuk yıldır bir sevgilisi olduğunu açıkladı ve “Evlenmeyi düşünüyoruz.” diye konuştu.

Yeni projeleri hakkında da konuşan Emre Aydın, “Ölünmüyor” bir albüm habercisi değil. Arka arkaya üç tane single yayınlayacağım diye konuştu. Aydın, bu sözleri ile yakın tarihte bir albüm çıkarmayacağını, ancak yeni single’ ların geleceğini söyledi.

Emre Aydın evleniyor mu

Haberin Devamı

Emre Aydın kimdir?

Emre Aydın, 2 Şubat 1981 yılında Isparta’ da dünyaya geldi. Rock müzik şarkıcısı Aydın, müzik kariyerine barlarda calı müzik yaparak başladı. İzmir’ de Bornova Küçükpark’ ta çıktığı barlarda kendini sevdiren Aydın, 2006 yılında ilk solo albümünü çıkardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!