Emmy olsa fena olmazdı

Güncelleme Tarihi:

Emmy olsa fena olmazdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2013 01:38

“Batman” filmlerinin Robin’i Chris O’Donnell, yayınlandığı tüm ülkelerde ilgiyle izlenen “NCIS: Los Angeles” dizisinde beş sezondur özel ajan G. Callen’i canlandırıyor. Ortağı Sam Hanna’ya ise LL Cool J hayat veriyor. Set dışında da iyi bir ikili olduklarını söyleyen oyuncularla Amerika’da bir araya geldik.

Haberin Devamı

* “NCIS: Los Angeles” dizisinde canlandırdığınız karakterler, televizyon dünyasının en iyi partnerleri arasında gösteriliyor. Gerçek hayatta da böyle iyi bir ikili misiniz?

LL Cool J: Birlikte çok eğleniyoruz. İşin ilginç yanı; beş sezondur birlikteyiz ama hâlâ yeni gibi hissediyoruz.

Chris O’Donnell: Evet, sadece dizide değil, set dışında da çok iyi geçiniyoruz. O çok net, sözünün eri biri. Her zaman benden farklı bir perspektife sahip. Muhalefet olsun diye değil, gerçekten olayları farklı bir açıdan görüyor.

* Dizi, 11’inci sezonunda. Siz ise beş sezondur bu iştesiniz. Bir bu kadar daha birlikte çalışmaya hazır mısınız?

Chris O’Donnell: Kesinlikle!

LL Cool J: Kendimizi yeni hissettiğimiz müddetçe en iyisini yapıp, insanları eğlendirmeye devam edeceğiz.

Chris O’Donnell: Zaman çok hızlı akıyor. İlk bölümü çekerken “10 yıl beraber çalışacaksınız” deseydiniz, “Aman Tanrım! Sonsuza dek mi sürecek bu iş!” diye tepki gösterirdim. Ama şimdi bakıyorum da, zaman gerçekten çok hızlı geçiyor.

LL Cool J: Şimdiden sette bir sürü doğum günü pastası kestik! (Gülüyor)

EMMY KAZANSAK FENA OLMAZDI

* Dizinin aksiyon sahnelerinde dublörlere ihtiyaç duyuyor musunuz?

LL Cool J: Dublörler hayatımızı kolaylaştırıyor tabii ki ama gerçekçi görünmesi için kendimiz de sıklıkla aksiyon sahnelerinde yer alıyoruz. Bu arada bize çok benzeyen dublörlerimiz sayesinde bazen basını da kandırıyoruz! (Gülüyor)

Chris O’Donnell: Bence onlar da hayatlarından mutlular. Gidip film yapabilirler ama burada düzenli bir işte yer almayı tercih ediyorlar.

* Emmy kazanmamış olmak, sizi rahatsız ediyor mu?

LL Cool J: Önemli olan olabildiğince fazla izleyiciye ulaşmak. Tabii ki Emmy kazansak fena olmazdı ama böyle de iyiyiz ve yaşamaya devam ediyoruz...

* Dizinin bir bölümünde anneleriniz de rol aldı. Onları ya da çocuklarınızı diziye dâhil etmek ister miydiniz?

LL Cool J: Annem hâlâ “Dizide rol almak istiyorum” diyor. Beni deli ediyor. Düşünebiliyor musun, günde 10 kez arıyor! (Gülüyor) Yine de onu seviyorum. Çocukları ise odaklandıkları alanda tutmak lazım şimdilik...

Chris O’Donnell: Benim annem ise neredeyse her gün yanıma yapımcımıza iletmem için yeni fikirlerle geliyor. “Shane’e söyle, bir sürü fikrim var, bir bölümü şöyle yapabiliriz mesela” deyip duruyor. (Gülüyor)

BATMAN&ROBIN KÖTÜ FİLMDİ

* Şu an kariyerlerinizde çok başarılı bir konumdasınız. Oyunculukta bu noktaya geleceğinizi hayal eder miydiniz?


Chris O’Donnell: Ben bu işe çocuk yaşta başladım. Eğleniyordum ama benim için sadece hobiydi. Aslında üniversiteye gidip işadamı olmak istiyordum. “Bu iş sonsuza kadar sürmez, başka bir hayat için hazırlanayım” diyordum. Ama kariyerimde ilerledim ve şimdi yaptığım iş için şükran duyuyorum. Bu noktaya gelmek, 18 yaşındaki bir çocuğun hayalinden çok daha fazlası.

* Siz “Batman Forever”da Robin’i canlandırmıştınız. Daha sonra çektiğiniz “Batman&Robin” çok kötü yorumlar aldı, bu sizi nasıl etkiledi?


Chris O’Donnell: “Batman Forever” muhteşem bir filmdi. Arayı soğutmadan bir film daha yapalım dedik ve “Batman&Robin”i çektik. Ama bu ikinci film tamamen para kaybıydı. Kötü bir filmdi. Eleştirilere gelince... Aldığım en kötü yorumlardı. Ama filmi çekerken çok eğlendim. Robin’i oynamak, hayatta bir kez karşınıza çıkacak bir şanstı.

LL Cool J: Kesinlikle. Biz de bu dizide ‘Siyah adam ve Robin’iz. (Gülüyor)

Haberin Devamı

ELMALI PAYIMI KİM YEDİ

Haberin Devamı

* Sette başınızdan komik olaylar da geçiyordur mutlaka. Birini bizimle paylaşır mısınız?

LL Cool J: Geçmez mi... Geçtiğimiz günlerde sete elmalı pay getirdim mesela. Kendi karavanıma koydum. Setten döndüğümde sadece küçük bir parçasının kaldığını gördüm. Biri gizlice karavana girip payımı yemiş! (Gülüyor)

Chris O’Donnell: O karavanın senin olduğunu da nereden çıkardın? (Gülüyor) Kaç kez kendi karavanı diye benimkini kullandığını bilemezsiniz. Ama bu pay için sorumluluk üstlenmiyorum.

LL Cool J: Tabii tabii. İnkar...

MÜZİĞE DEĞİL DİZİYE ODAKLANDIM

* Müzik projelerinize devam edecek misiniz?

LL Cool J: Bu dizi için bir anlaşma imzaladım ve kendimi yüzde 100 olarak bu işe adamak istiyorum. Önceliğim dizi ama canlı müzik yapmaya da devam ediyorum. Yaz boyunca da büyük bir turnedeydim. Public Enemy, Ice Cube ile birlikte ülkeyi dolaştık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!