El ele geldiler

Güncelleme Tarihi:

El ele geldiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2013 17:26

2013 Gecce Mekân Oscarları, önceki akşam SuAda Club’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Gecce.com’un sahibi Kenan Erçetingöz ve eşi Gül Erçetingöz’ün ev sahipliği yaptığı 2013 Gecce Mekân Oscarları töreni, iş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu. Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun üstlendiği geceye katılanlar arasında Ajda Pekkan, Sevim Emre-Orhan Gencebay, Demet Akalın-Okan Kurt, Erkan Petekkaya, Kenan Doğulu, Acun Ilıcalı, Banu Zorlu, Tuğba Özerk ve Pınar Aylin de vardı.

BEN, BENİ SEVİYORUM

Gecede İzzet Çapa’ya özel ödül verildi. Ödülünü Ajda Pekkan’ın elinden alan Çapa, “Gecce.com’dan aldığım ödülleri hep birine armağan ettim. Anneme armağan ettim. Babama armağan ettim. İş arkadaşlarıma armağan ettim. Bu ödülü ise kendim için alıyorum. Kim yargılarsa yargılasın, kim ne derse desin ben beni seviyorum. İşte problem burada” dedi.

Haberin Devamı

İSTANBUL’U GÜZELLEŞTİREN DOSTLARIMIZ ÖDÜL ALIYOR

‘En iyi yatırımcı’ ödülünü ise Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya aldı. Ödülü Kaya’ya Orhan Gencebay takdim etti. Gecede ödül vermek için sahneye çıkanlar arasında Kenan Doğulu ve Acun Ilıcalı da vardı. Ilıcalı, “Hayatımda ödül verdiğim tek gece, Gecce.com töreni. Ayrı bir duygu yaşatıyor bana. Hakikatten ödül vermek güzel bir şey. Bu konumda olduğumuz için mutlu oluyoruz. İstanbul’u güzelleştiren sevgili dostlarımızın ödül aldığı bir gecede ben de olduğum için mutluyum” dedi.

Ahmet geç bile kaldı

Peri Masalı’ndaki rolü için saçlarını kazıtan Burcu Kıratlı, törene filmin yönetmeni Biray Dalkıran ve rol arkadaşı Alp Korkmaz’la katıldı. Kıratlı, eski nişanlısı Ahmet Kural’ın kendisi için yaptırdığı dövmeyi sildirmesiyle ilgili “Bu konuda konuşmak istemiyorum. Geç bile kaldı” dedi.

Törene Atıl Kutoğlu imzalı bir elbiseyle katılan Banu Zorlu, yoğun bir tempoda çalıştığını söyledi: “Yeni bir single çıkacak. Sinema projelerim de olacak. Baba mesleğini ele alıyorum!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!