Ebru'nun oda arkadaşı

Güncelleme Tarihi:

Ebrunun oda arkadaşı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2009 00:00

12 Aralık’ta Güney Afrika’da yapılacak Miss World 2009 için geri sayım başladı. Güzeller, moral toplamak için Afrika’da safari turuna çıktı. Yarışmada ülkemizi temsil eden 19 yaşındaki Ebru şam, vahşi doğada sorularımızı yanıtladı.

Haberin Devamı

EBRU ŞAM FOTOĞRAFLARI 

Ebru Şam kimdir?     
        
- 19 yaşındayım ve Almanya doğumluyum. Ailemle birlikte Almanya’da yaşıyorum. Lise öğrencisiyim, fakat güzellik yarışması nedeniyle okulumu dondurdum. Miss World’den sonra okulumu Türkiye’de bitirmek istiyorum.

* Miss Turkey yarışmasına nasıl katıldınız?  

- Arkadaşım Halime sayesinde. Sürekli “Hadi Ebru, Miss Turkey’e başvurunu yolla, eminim kazanacaksın” diyordu, ama ben “Yapmam, zaten almazlar beni” diyordum. Sonunda “Sen yapmazsan, ben senin adına başvuracağım” dedi. Ailem de destek verince katıldım. Hepsi gaza getirdi beni, yolladım başvuruyu ve mutlu son! Halime’ye çok teşekkür ederim, onun sayesinde bu yerlere geldim.
  
3 MODACI GİYDİRECEK

* Miss Turkey’de ilk dörde giren Ebru Hacıbedel de Almanya’dan katılmıştı. Almanya’dan gelen kızlar neden bu kadar güzel?


- Bilemeyeceğim. Biz galiba herkesi doğallığımızla etkiliyoruz. Ebru da çok doğal ve dünya şekeri bir insan.

* Miss World yarışmasında sizi kim giydirecek?

- Siyah geçiş elbisem Yıldırım Mayruk imzalı. Tören elbisem Erol Albayrak’tan. Final gecesi giyeceğim kırmızı elbise ise Cengiz Abazoğlu’dan.

İLK 15 BİLE YETER

* 12 Aralık’taki final gecesinde sonuç ne olur sizce?


- Bilmiyorum ama kızların hepsi çok hırslı, hayırlısı olsun diyorum. şu an burada eğlenmeme bakıyorum. ılk 15’e kalmak bile beni çok mutlu eder. Çünkü Azra Akın’dan sonra hiçbir Türk kızı derece alamamış.

* Sonrası için beklentiniz ne?

- Yarışmadan sonra İstanbul’a taşınıp okulumu bitireceğim. Aynı zamanda birkaç dizi ve film teklifi aldım, onları gözden geçirmek istiyorum.

Haberin Devamı

ZEYNEP'LE İYİ ANLAŞIYORUM

* Kampta en yakın arkadaşınız kim?

-İıyi anlaştığım çok kişi var. Oda arkadaşım Miss Sri Lanka ile çok iyi anlaştık. Onun dışında Ukrayna, Rusya, ızlanda ve aynı zamanda Belçika güzeli Zeynep’le çok iyi anlaşıyorum.
  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!