Ebru Gündeş popstar makyajı yapılır

Güncelleme Tarihi:

Ebru Gündeş popstar makyajı yapılır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2008 16:42

Ünlülerin takıları, saç modelleri ve kıyafetlerinin yanısıra şimdi de makyajları moda oldu.

Haberin Devamı

Ünlülerin moda olan takıları

 Her akşam milyonlarca kişiye ulaşan, onlarca dizide rol alan ünlülerin kıyafetleri, aksesuarları, makyajları kendi adlarıyla moda oldu. Kiminin taktığı toka, kiminin yaptığı makyaj, kiminin de kullandığı saç bandı, ünlülerin adlarıyla tezgahlarda yer alıyor.

 Kimileri rol aldığı dizide taktığı aksesuarla kimileri de çıktığı programda yaptığı makyajla kendi adında marka yaratıyor. Bunu fırsat bilen firmalar da, ünlülerin aksesuarları adı altında çıkardıkları ürünleri piyasada satışa sunuyor.
8 yıldır bujiteri işiyle uğraşan 25 yaşındaki Volkan Tülek, ünlülerin taktığı her aksesuarın genellikle vatandaşlar tarafından talep edildiğini söyledi. Genç kızların takılara daha çok ilgi gösterdiğini belirten Tülek, “Herhangi bir dizide bir ünlünün aksesuarı, takısı hemen ertesi gün tezgahlara kadar iniyor. Sonra, tezgahlarda hangi ünlü takıyorsa, onun adıyla satışı yapılıyor. Bize gelip, ‘Sıla tokası var mı?’, ‘Şehrazat yüzüğü bulunur mu?’ diye soruyorlar. İlk önce çok pahalıya satılan ürünler, sonraları 50 Ykr’ye kadar düşüyor. Geçici bir furyaya dönüşüyor. Herkes birbirinden, televizyondan görüp, alıp takmak istiyor. 7’den 77’ye herkes, ünlülerin adıyla satılan ürünleri kullanıyor” dedi. Bazı ürünlerin yok sattığını kaydeden Tülek, bugüne kadar en çok ‘Sıla’ dizisinde Cansu Dere’nin taktığı Sıla tokası ile ‘Cennet Mahallesi’ dizisinde ‘Pembe’ karakteriyle Çağla Şikel’in taktığı tahta bileziklerin satıldığını bildirdi.
Kozmetik ürünleri satan bir işyerinin sahibi de, bazı müşterilerinin ünlülerin kullandığı makyaj malzemesinden talep ettiğini belirtti. İstanbul’dan özel makyaj malzemesi getirdiklerini belirten işyeri sahibi, “Popstar Alaturka yarışmasında Bülent Ersoy ve Ebru Gündeş’in yaptığı çok gösterişli makyaj, insanların dikkatini çekmiş ki, bize gelip soruyorlardı. Biz de, İstanbul’a gidip Ersoy ve Gündeş’in kullandığı makyaj malzemesini getirdik. Her ikisi sanatçı da, diğerlerine göre daha gösterişli olan fırçalı ruj ve simli rimel kullanıyor. Onların adıyla işyerinde satmaya başladık. Afişini yazıp, astık. Çok da rağbet görüyor. Makyaj çok gösterişli olduğu için kadınlar özel gecelerde kullanmak istiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı


Tezgahlarda ünlülerin adıyla satılan ürünlerden bazıları şöyle:
Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar rolüyle Necati Şaşmaz’ın taktığı Baron yüzüğü, Sıla dizisinde Cansu Dere’nin taktığı Sıla tokası, Çağla Şikel kravatı, Bülent Ersoy ve Ebru Gündeş’in Popstar Alaturka yarışmasında yaptığı kendi adlarını taşıyan makyajları, Hülya Avşar kolyesi, Binbir Gece dizisinde Bergüzar Korel’in kullandığı Şehrazat yüzüğü, Cennet Mahallesi dizisinde Çağla Şikel’in taktığı Pembe bilezikleri, Asmalı Konak’ta Özcan Deniz’in kullandığı Seymen Ağa yüzüğü, Selena küpesi, Gelinim Olur Musun? yarışmasına katılan Tülin’in taktığı Tülin küpesi, Hülya Avşar saç bandı, Hasan Şaş kolyesi, David Beckham küpesi, Kenan Doğulu kolyesi, Tarkan’ın Dudu şarkısının klipinde kullandığı Tarkan zilleri, Ebru Akel tokası, Demet akalın kolyesi, Gülben Ergen küpesi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!