DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2014 01:25

Haberin Devamı

Bu İşte Bir Yalnızlık Var

Tuna Kiremitçi’nin aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan ve başrollerinde Özgü Namal ile Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı bu romantik filmde, 30’lu yaşlarının sonunda karısından boşanmış yetenekli eski müzisyen Mehmet ile üniversite yıllarından tanıdığı ve evliliği çıkmaza girmiş olan Ayşe’nin hikâyesi anlatılıyor. Bir tartışma sonunda Ayşe’nin kocası Orhan evi terkeder ve Mehmet de onu bulması için Ayşe’ye yardımcı olmaya karar verir. Bu süreçte aralarında gelişen olaylar geçmişten bir kapı açar ve her şey netleşmeye başlar. Uzun zamandır merak ettikleri konular birer birer ortaya çıkmaya başlar.

Sen Şarkılarını Söyle

Film, Greenwich müzik sahnelerinde gezinen genç bir folk şarkıcısının bir haftasına odaklanıyor. Llewyn Davis (Oscar Isaac) yol ayrımındadır. Gitarı yanında, zorlu New York kışına ayak uydurmaya çalışmakta ve bir kısmını kendi yarattığı aşılmaz engelleri aşmaya çalışmaktadır. Arkadaşlarının ve bazı yabancıların insafında sürdürdüğü yaşamında ne iş bulursa yapmaya çalışan Llewy’nin talihsizlikleri onu boş bir Chicago kulübüne ve oradan da bir müzik kralı olma yolunu açabilecek seçmelere götürür. Coen Kardeşler’in yönetmenliğini yaptığı filmde Oscar Isaac, Justin Timberlake ve Carey Mulliga başrollerde.

Haberin Devamı

Göyüzü Savaşçıları

Ghost in The Shell’in yönetmeni Mamoru Oshii, yaptıkları savaşın anlamını kavramayacak yaşta iki kahramanın heyecan verici ve sonsuz savaşının anlatıldığı ödüllü bir hikâyeyle ekranlara geri dönüyor. Bir grup genç savaşçı pilot, bulutların üzerinde başladıkları baş döndürücü bir çatışma ile masumiyetlerini kaybeder. Son derece zorlu savaş eğitimi sırasında hatırlayabildiği tek çocukluk anısına tutunan korkusuz genç pilot Yuichi, geçmişini bulmak için amansız bir mücadele verir. Güzel komutan Suitonun da bu arayışa katılmasıyla ikili, nefes kesici bir maceraya doğru yol alır.

Çılgın Seçim

Phil Campbell (Jason Biggs) işini kaybettikten sonra Grant Cogswell’in seçim kampanyasında yer almaya başlayan bir gazetecidir. Phil’in hevesli arkadaşı Grant’in (Joel David Moore) trenlere olan tutkusu onu Seattle Şehir Konseyi’ne kadar götürmüştür. Grant’in en büyük rakibi Richard McIver’ın (Cedric) ondan çok daha fazla parası ve destekçisi vardır. Ancak Grant’in tutkusu Phil’in stratejileriyle birleşince ortaya kahkalarınıza engel olamayacağınız bir seçim kampanyası çıkar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!