DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2014 01:25

Haberin Devamı

Behzat Ç. Ankara Yanıyor

Behzat’ın yokluğunda Cinayet Büro’nun başına Himmet adında bir başkomiser atanmıştır.O sırada Cinayet Büro ekibi, Hakkı adında bir bakkal ve Alman Konsolosluğu’nda görevli Hans adında bir Almanın cinayeti üzerinde çalışmaktadır. Alman hükümeti, soruşturmaya gözlemci olarak Ulrike adlı bir polisini görevlendirmiştir. Bu sırada İçişleri Bakanı öldürülür. Suikast ülkede ve teşkilatta büyük bir çalkantıya yol açınca Himmet de bunu kendi açısından bir fırsata dönüştürmeye karar verir. Cinayet Büro ekibini Terörle Mücadele’ye yardımcı olmak için görevlendirir. Fakat Tahsin, Almanın ve bakkalın cinayeti üzerinde durmaktadır. Bu şüpheli cinayetlere bakması için Behzat’ı geçici olarak göreve çağırmaya karar verir. Ancak Behzat kararsızdır... Erdal Beşikçioğlu, Sanem Çelik, Nejat İşler, Aslı Tandoğan, Serenay Sarıkaya, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Seda Bakan, Tuğrul Tülek ve Ekim Mağden’in rol aldığı polisiye-macera türündeki filmin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturuyor. Tiglon ayrıca, çok konuşulan ‘Behzat Ç. Ankara Yanıyor’a ek olarak ‘Behzat Ç. Boxset’i de izleyiciyle buluşturdu. İki diskli kutuda Behzat Ç. ve ekip arkadaşlarının maceraları bir arada yer alıyor.

Benim Yolum

Haberin Devamı

Mısır...1949... Claude şarkıcı olmak ister. Süveyş Kanalı Krizi sırasında, aile Monako’ya göç eder. Claude, burada caz grubunda davul çalar. Babası ölünce Fransa’ya taşınır. Müziğe olan tutkusu ona şov dünyasının kapılarını açacaktır. Claude Francois’in ‘Comme d’habitude’ adlı şarkısı, Paul Anka ve Frank Sinatra tarafından seslendirilen İngilizce yorumu ‘My Way’ ile kitlelere ulaşmıştır... Film, Fransız pop müziğine damgasını vuran Claude Francois’nın gerçek yaşamöyküsü.

İnci Küpeli Kız

Tracy Chevalier’in romanından uyarlanan film, Hollandalı ressam Johannes Vermeer’in ‘İnci Küpeli Kız’ tablosunun yaratılış sürecini anlatıyor. Tablodaki kız hakkında çok az şey bilinmektedir. Her ne kadar herhangi bir tarihi kanıt olmasa da ressamın evinde, uzun yıllar ailesi ve hizmetlileri ile birlikte yaşamış bir hizmetçi olduğuna dair spekülasyonlar söz konusudur. Film, tablodaki kızın gizemli yaşamını yeniden canlandırıyor.

Haberin Devamı

Kelebeğin Rüyası

Zonguldak’ta yaşayan iki genç şair Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu, modernleşmekte olan bu madenci kentinde bir yandan memuriyet görevlerini sürdürmekte bir yandan da şiirle iç içe yaşamaktadırlar. Genç Cumhuriyet, ayakları üzerine yeni yeni kalkmaktadır; Avrupa’da ise savaş hüküm sürmektedir. Belediye başkanının kızı Suzan, Zonguldak’a geri dönünce, bu iki gençle arkadaş olur. Bu arkadaşlık, Rüştü ve Muzaffer’in şiire inancını pekiştirecektir. Fakat 1940’lı yıllarda verem, pek çok insanın olduğu gibi, bu iki genç insanın da hayatını tehdit etmektedir.

A Hard Day’s Night/ The Beatles

Özgünlüğüyle dikkat çeken bu klasik, bütün eğlenceyi, heyecanı ve John, Paul, George ve Ringo’nun unutulmaz müziklerini ayağınıza getiriyor. Dünyanın en büyük rock’n roll grubunun hayatındaki en ilginç günlerden biri! The Beatles büyük bir performans için hazırlanırken Paul’un ortalık karıştırmakta üstüne olmayan dedesini beladan uzak tutmak çok zor olacak. ‘A Hard Day’s Night’, ‘All My Loving’, ‘Can’t Buy Me Love’, ‘I Should Have Known Better’, ‘She Loves You’ ve ‘Tell Me Why’ dahil tüm zamanların en sevilen Beatles şarkılarını bir araya getiren, yönetmen Richard Lester’ın rock tarihinin en önemli hazinelerinden biri olan muhteşem dörtlü ile işbirliği içinde çektiği film izlenilesi!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!