DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2014 01:22

Haberin Devamı

Teksas Katliamı

1974’te, Texas’ta bir kasabada yaşayan Sally, kenti yerle bir eden ve arkadaşlarını öldüren Sawyer çetesinden kurtulabilmeyi başarır. Bu olaydan yıllar sonra, hiç tanımadığı büyük annesinin kendisine bir malikâneyi miras bıraktığını öğrenen Heather Miller, evi görmek üzere arkadaşlarıyla birlikte bir yolculuğa çıkar. Heather arkadaşları Nikki, Ryan ve Kenny ile yoldan aldıkları otostopçu Darryl ile birlikte malikâneye varınca, oldukça zevkli ve zengince döşenmiş bir evle karşılaşırlar. Heather, büyükannesinin yazdığı bir mektuptaki talimatlara uymak zorundadır. Ev tüm ihtişamına karşılık terk edilmiş gibidir ancak rutubetli bodrum katında var olmaya devam eden dehşet tüm diriliğiyle onları beklemektedir...

Aşkmatik

Akademi Ödülü adaylığı bulunan Kate Hudson (Şöhrete Bir Adım, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu) üç kız kardeş ve aradıkları her şeyi onlara sunan tek bir erkek hakkındaki seksi komedide başrolde! Vurdumduymaz Lucy (Hudson) sonunda aradığı mükemmel adamı bulmuştur. Tüm kötü özelliklerinden vazgeçmeye ve durulmaya hazırdır. Fakat Lucy düğün planları yaparken Adam (Stuart Townsend - Harikalar Şehri) ailenin geri kalanıyla flört etmektedir. Filmde Frances O’Connor da oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Şüpheli

Haberin Devamı

Giuseppe Tornatore’un yönetip, Roman Polanski ve Gerald Depardieu’nun başrollerini paylaştığı Şüpheli, karanlık bir suç gerilim filmi. Onoff (Gerald Depardieu), uzun zamandır yeni bir kitap yayımlamayan, inzivaya çekilmiş ünlü bir yazardır. Kısa dönem hafıza kaybı yaşayan Onoff, yağmur altında nefessiz kalmış bir şekilde koşarken polisler tarafından bulunur. Orman yakınında gizemli bir cinayet işlenmiştir ve gerçeğe ulaşmak isteyen komiser (Roman Polanski), Onoff’tan şüphelenmektedir.

Popüler

1958 ilkbaharı. 21 yaşındaki Rose, huysuz babasıyla beraber sıradan bir ev hanımı olarak hayatını geçirmektense karizmatik sigortacı Louis Echard’ın sekreter ilanına başvurur. İş görüşmesi kötü geçse de özel bir yeteneği ortaya çıkar: Olağanüstü bir hızla daktilo kullanmaktadır. Bu durum, yakışıklı patron Louis’in içindeki rekabet duygusunu harekete geçirir. Rose işi istiyorsa daktilo yarışmasına katılmak zorundadır.

Buraya Kadar

Haberin Devamı

James Franco’nun evindeki partide Seth Rogen, Jay Baruchel ve diğer birçok ünlü kıyamet günüyle karşı karşıya gelir. Ellerinde kısıtlı gıda kaynağı vardır ve dünya büyük bir kaosa sürüklenmektedir. Daha da kötüsü kaçınılmaz son yaklaştıkça herkesin içindeki hayvani hayatta kalma güdüsü daha çok açığa çıkacaktır! Filmin yönetmenliğini Seth Rogen ile birlikte daha önce kendisiyle ‘Yeşil Yaban Arısı’ filminde beraber çalışmış olan Evan Goldberg üstleniyor. İlginç senaryolu ve bol kahkahalı filmin kadrosunda Seth Rogen’ın yanı sıra Jay Baruchel, James Franco, Emma Watson, Jason Segel ve Jonah Hill gibi yıldız isimler yer alıyor.

İki Kafadar: Chinese Connection

Haberin Devamı

Altan ve Şükrü, dünyanın en şanssız iki adamı… Mahmutpaşa Pasajı’nda girdikleri her işi batıran iki kafadar son çare olarak tefeciden borç alırlar ve tablet işine girerler. Fakat bu tabletler büyük dolandırıcıların GDO’lu mal sevkiyatlarında kullanılmaktadır. İki kafadar bu gerçeği öğrendiklerinde her şey için çok geç olacaktır. Büyük umutlarla kurdukları bu şirket neredeyse batmak üzeredir. Onları asıl endişelendiren şey ise şirketin batması değil, Fadıl’dan aldıkları borcu nasıl ödeyeceklerdir. İki Kafadar: Chinese Connection; aşk, ticaret ve mafya üçgeninde bir komedi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!