DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2013 00:00

Haberin Devamı

Büyük Umutlar

Charles Dickens’ın en sevilen romanından, Mike Newell’ın yönetmenliği ve yıldız bir oyuncu kadrosuyla yepyeni bir uyarlama. Genç ve öksüz Pip, esrarengiz bir hayırseverin yardımlarıyla hayatta yeni bir şans yakalar. Pip, Londra’nın sınıfsal sisteminde yükselmeye başladıkça, çocukluktan beri âşık olduğu, şımarık varis Estella’yı elde etmeye çalışır. Ne var ki, yeni kazandığı servetin ardındaki gerçek, hayatta değer verdiği her şeyin sarsılmasına neden olacaktır.

Muhteşem ve Kudretli Oz

Örümcek Adam üçlemesi yönetmeninin elinden çıkan bu fantastik Disney macerası, tartışmalı bir etik anlayışına sahip sirk sihirbazı Oscar Diggs’i (James Franco) takip eder. Diggs, Oz’un büyülü diyarına geldiğinde, büyük ikramiyeyi kazandığını düşünmeye başlar, ta ki onun muhteşem büyücü Oz olduğuna inanmayan üç cadı (Mila Kunis, Rachel Weisz ve Michelle Williams) ile tanışana kadar.

Haberin Devamı

Cirque du Soleil

James Cameron (Avatar) ve Andrew Adamson (Shrek) sizi daha önce izlediklerinize hiç benzemeyen, harikulade bir maceraya davet ediyor. Cirque Du Soleil’in efsanevi performans sanatçıları genç bir çifti hayallerin ötesinde ‘büyülü bir yolculuğa’ çıkarırken, siz de onlarla atlayın, zıplayın, yüzün ve dans edin!

Günah Şehri

Frank Miller’in yönettiği ve Quentin Tarantino’nun konuk yönetmen olarak dahil olduğu filmde Bruce Willis ve Benicio Del Toro başrolde. Günah Şehrine hoş geldiniz... Yozlaşmış, sert, karanlık ve kırık kalpli bir şehir. Seksi kadın çeteleri, acımasız katiller ve çürümüş polis kuvvetleri. Birileri sadece intikam peşindeyken geriye kalanlar hayatta kalma mücadelesinde.

Uzay Yolu (2009)

J.J. Abrams’ın yönettiği film, bugüne kadar yapılmış en gelişkin uzay gemisi Atılgan’ın mürettebatının gençlik yıllarındaki ilk tanışma günlerinin inanılmaz öyküsünü anlatıyor. Galaksinin kaderi iki sıkı rakibin elindedir. Bir tarafta Iowa’daki çiftlikte doğup büyümüş, serseri ruhlu, heyecan ve macera arayan genç James T. Kirk (Chris Pine), diğer taraftaysa her türlü duygusallığı reddeden mantık bazlı bir toplumda yetişmiş olan Spock (Zachary Quinto) vardır.

Aşk Seansları

Haberin Devamı

Ben Lewin’in yönettiği filmde küçük yaşta felç olan şair Mark OBrien (John Hawkes) durumunun yarattığı zorlukların üstesinden gelmeye çalışmaktadır. 38 yaşında en büyük zorlukla yüzleşir: Bekâretini kaybetmek! Güzel bir terapist (Helen Hunt) ve anlayışlı bir rahibin de yardımıyla, Mark hayatı yaşanır kılan zevkleri keşfetmek üzere kişisel bir yolculuğa çıkar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!