DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2013 00:00

Haberin Devamı

Muhteşem Burt Wonderstone

Süper star sihirbazlar Burt Wonderstone (Steve Carell) ve Anton Marvelton (Steve Buscemi) yıllar boyunca Las Vegas’ı illüzyonlarla etkisi altına almışlardır. Fakat son günlerde muhteşem ikili gizliden gizliye birbirlerinden nefret ediyorlardır. Acımasız sokak sihirbazı Steve Gray (Jim Carrey) ise bayat numaralarla bile gönüllere taht kurmaktadır. Fakat Burt sihre olan aşkını hatırlayabilirse, yeniden sahnelere geri dönebilecektir…

Annemle Yollarda

Çıktığı yolculukta annesi Joyce’a (Streisand) sadece geçerken şöyle bir uğramayı düşünen Andy (Rogen) bir anda kendini annesiyle 8 gün sürecek 3 bin millik bir yolculuğa çıkmış bulur. İkilimiz yol kat ettikçe birbirlerine daha da yakınlaşarak ortak noktalarının hayal edebileceklerinden de fazla olduğunu keşfedecektir.

Hazine Avcısının Maceraları 3D

Haberin Devamı

Tad, aynen kahramanı Max Mordon gibi ünlü bir arkeolog ve hazine avcısıdır… Rüyalarında tabii! Gerçekteyse Şikago’da çalışan bir inşaat işçisidir. Çocukluğundan beri en büyük hayali hazine peşinde koşan bir kahraman olmaktır. Nihayet bir gün şans ona güler ve bir dizi yanlış anlaşılmalar sonucunda, Tad kendini Peru’daki Kayıp Şehir’i bulmak için yola çıkacak olan bir profesörün yerine geçmiş olarak bulur… Hazine Avcısının Maceraları, son yılların en kaliteli animasyonlarından biri olarak gösteriliyor.

Zefir

Zefir, başına buyruk ve içine kapanık bir kız çocuğudur. Görevi nedeniyle sık sık seyahat eden annesi Ay, Zefiri yaz tatili için Doğu Karadeniz dağlarında bir yayla evinde inzivaya çekilmiş annenannesiyle dedesinin yanına göndermiştir. Zefir, tabiatın kucağındaki bu dingin ve tekinsiz yaşamın büyüsüne kayıtsız, annesinin gelip onu alacağı günü bekler… Belma Bas’ın yönetip Vahide Gördüm ve Şeyma Uzunlar’ın oynadığı Zefir, 2011 İstanbul Film Festivali’nde En İyi Senaryo ödülünü almıştı.

Çevik Kuvvet

Yönetmenliğini Nick Loveun gerçekleştirdiği bol aksiyonlu filmde kahramanımız Jack Reagan problemleri çözümlemek için kendine göre metotları olan efsanevi bir dedektiftir. Reagon giderek iflah olmaz bir hale gelerek katliamla sonuçlanan bir banka soygununa karışır ve kendisi için hapishane yolları kaçınılmaz olur... Çevik Kuvvet, Londra polis gücünün karanlık yüzünü ifşa ediyor.

Ölmek İçin Güzel Bir Gün

Haberin Devamı

Bruce Willis, bu yeni aksiyon fırtınasında, yanlış zamanda yanlış yerde bulunan efsanevi New York polisi John McClane olarak geri dönüyor! John, Moskova’da hapse atılan oğlu Jack’i (Jai Courtney) bulmak üzere Rusya’ya gider. John ile oğlu, aralarındaki tüm anlaşmazlıklara rağmen güçlerini birleştirip, 3. Dünya Savaşı’nı başlatabilecek nükleer silahların çalınmasını önlemek zorundadırlar...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!