DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2013 00:00

Haberin Devamı

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar
Louis Morneau’nun yönettiği filmin kadrosunda Ed Quinn, Nia Peeples ve Steven Bauer gibi oyuncular var. Gizemli bir canavar dolunayda bir köyde terör saçınca köy halkından genç bir adam, onun peşine düşmek için bir grup yetenekli kurt adam avcısını kendisine katılmaya ikna eder. Fakat köylüler birbir saldırıya uğrayıp korkunç canavarlara dönüştüğünde Daniel, acımasız düşmanının düşündüğünden çok daha yakınında olduğundan korkmaya başlar.

Mar
Yönetmenliğini Caner Erzincan’ın üstlendiği filmin başrollerinde Begüm Kütük ve Volga Sorgu var. 7. Dadaş Film Festivali, 2. Malatya Film Festivali ve 28. İskenderiye Film Festivali’nden ‘En İyi Film’ ödülüyle dönen film, taşrada hayatın ve içinde bulundukları coğrafyanın sınırında yaşayan üç kuşaktan erkeğin, salyangoz toplayıcısı Güven, yılan avlayarak hayatını kazanan ağabey Yılmaz ve kaçakçılıkta yolun sonuna gelen baba Halil’in hayata tutunma çabasını resmediyor.

Haberin Devamı

Leonardo DiCaprio Collection
3 dalda Oscar’a aday gösterilen ‘Hayallerin Peşinde’, ‘En İyi Film’ dahil olmak üzere 11 Akademi Ödülü sahibi ‘Titanik’, ‘Başlangıç’, ‘Zindan Adası’ ve ‘Demir Maskeli Adam’ filmlerinden oluşan bu set, Leonardo DiCaprio’nun farklı dönemlerine ait filmleri izleme olanağı sunuyor.

Dostoyevski - Beyaz Geceler
Film, İtalyan yönetmen Luchino Visconti’nin Dostoyevski’nin ‘Beyaz Geceler’ adlı romanından sinemaya uyarladığı romantik bir aşk üçgeninin, bir yanıyla da bir kişilik parçalanmasının öyküsü. Eser, Dostoyevski’nin dar bir zaman, mekân ve olay örgüsünde kuşatarak, kahramanlarının iç dünyalarında gezindiği bir yapıtı.

Monet’in Bahçesi
Lena Anderson’ın yönettiği film, ‘New England Çocuk Filmleri Festivali’nde ‘En İyi Animasyon’ ödülünü aldı. Empresyonist ressam Claude Monet’in, resimlerine büyülenen küçük bir kızın sanatsal yolculuğunu anlatan film, Paris’e uzanan yolculukta, ünlü ressama ilham veren yerler kadar yapıtları ve sanatçının dünyaya bakışını da yansıtıyor.

Bourne’un Mirası
Bourne öykülerinin sahibi Tony Gilroy’un yönettiği Bourne’un Mirası’nda, ilk üç filmdeki olayların tetiklediği hayatta kalma mücadelesinde bizleri yeni kahraman Aaron Cross (Renner) ile tanıştırıyor. Filmde Renner’ın yanı sıra, ilk filmlerden aşina olduğumuz Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn ve Scott Glennden oluşan kadroya Rachel Weisz ve Edward Norton da dahil oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!