Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2006 00:00

Torunu da sanatsever

Gina Lollobrigida, oyunculuğu bıraktıktan sonra boş oturmadı. Yıllar önce fotoğrafçılığa merak sardı ve ünlü simaları objektifin karşısına geçirdi. Onun Küba lideri Fidel Castro ile yaptığı röportaj ve çektiği fotoğraflar uzun süre gündemi meşgul etti. Lollobrigida 70’li yaşlarını da çok keyifli geçiriyor. Bunda oğlu Milko Skofic Jr.’ın tıpkı kendisi gibi sanatçı bir ruha sahip olan oğlunun payı büyük... Küçük Dimitri’nin en büyük zevki büyükannesiyle birlikte heykel yapmak.

Evlenme sırası onlarda

Birçok ülkede halen eşcinsel çiftlere evlilik izni verilmiyor. Bu iznin verildiği ülkelerde ise evlenmek isteyen çiftler sıraya girmiş durumda... Elton John’dan sonra Yunan asıllı şarkıcı George Michael sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. Ünlü yıldız Ellen Degeneres de son sevgilisi Portia De Rossi ile beraberliğini yasallaştırmak istiyor. Gala gecelerine el ele katılan, fotoğrafçılara samimi pozlar veren, ünlü kulüplerde baş başa eğlenirken görülen ikilinin düğün organizasyonuna girişmesi an meselesi...

Oscar’ı bekliyor

İngiliz sinema oyuncusu Rachel Weisz, En Başarılı Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanacağından neredeyse emin... "Constant Gardener" filmdeki başarısıyla Altın Küre ödülünü alması, onu iyice umutlandırdı. Oyuncu, Oscar gecesinin hazırlıklarına çoktan başladı. Gecede yabancılık hissetmeyeceği de açık... Çünkü, Amerikalı meslektaşlarının karşısında, kendisinin dışında iki İngiliz oyuncu daha var. Judi Dench ile "Aşk ve Gurur" filminin yıldızı Keira Knightley de Oscar adaylarından.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!