Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2006 00:00

Ödülü nerede saklıyor

"Çaresiz Evkadınları" dizisinin oyuncularından Felicity Huffman, açık sözlülüğüyle tanınıyor. Oyuncunun bir özelliği de öfkelendiği zaman, ne söylediğine dikkat etmemesi. "Transamerica" adlı filmle Emmy ödülü kazanan Huffman, kendisine "Ödülü nerede saklıyorsunuz" sorusu yönelten gazetecilere çok sinirlendi. Huffman’ın, "Nerede saklayacağım, elbette donumun içinde. Bu soruya ilginç bir cevap verildiğini duydunuz mu" diye bağırması oldukça yadırgandı.

Dost kalmayı başardılar

Renee Zellweger, country şarkıcısı Kenny Chesney’le yaptığı sürpriz evlilikle herkesi şaşırtmıştı. "Bridget Jones’un Günlüğü" filminin sevimli yıldızı, bu sürpriz evliliği kısa bir süre sonra iptal ettirmişti. İkili, evliliklerini sona erdirseler de dost kalmayı başardılar. Eski karı-koca, haftanın birkaç günü bir araya geliyor ve birlikte yemek yiyor. Geçtiğimiz günlerde de Los Angeles’ta buluşan iki sanatçı, ilişkilerini sadece arkadaşlıkla sınırlı tutmayı başarabilecekler mi acaba?

Hamile değil

Tori Spelling, son günlerde pek meşgul. Kocasından ayrılmadan yeni bir sevgili bularak gündeme gelen oyuncu, günlerini yaşam öyküsünden esinlenerek hazırladığı komedi türü dizinin çekimlerinde geçiriyor. Dizi setinde zaman zaman gazetecileri ağırlayan Spelling’e, bir gazeteci "Hamile misiniz" diye sordu. Spelling ise hiç istifini bozmadan, "Hayır öğle yemeğini fazla kaçırmışım, karnım şişti" cevabını verdi.

Kötü çocukları seviyor

Eski "Baywatch" güzeli Carmen Electra, Sundance Film Festivali’nde tüm dikkatleri üzerinde topladı. Electra, festival boyunca ilginç açıklamalarda da bulundu. Rock şarkıcısı Dave Navarro’yla evli olan oyuncu, "İyi kızım, ama her zaman benim başımı belaya sokacak kötü çocuklara ilgi duydum" dedi ve ekledi: "Her sekiz saniyede aklıma seks geliyor." Electra, daha önce de basketbolcu Dennis Rodman’la evliydi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!