Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2006 00:00

Romantik kar tatili

Justin Timberlake ve Cameron Diaz, Colorado’da kayak tatiline çıktılar. İki buçuk senedir birlikte olan sevgililer, snowboard’dan arta kalan zamanlarını yürüyüş yaparak geçirdiler. Kalın kar kıyafetleriyle çıktıkları yürüyüşlerde sürekli el ele dolaşan çift, karın keyfini çıkardılar. Telluride Ski Resort’ta kalan Diaz ve Timberlake, tatillerinin ikinci gününde de kayarken düşen bir kadını kurtardılar.

Kocasına rakip olacak

Madonna, "I’m Going To Tell You A Secret" adlı bir belgesel hazırladıktan sonra yönetmenliğe merak sardı. Üstelik "Ben kendi işime bakarım. Eğer yönetmenlikte başarılı olacaksam, kocamın beni engellemesine de izin vermem. Kocama rakip olmaktan da çok zevk alırım" sözleriyle yönetmen kocası Guy Ritchie’ye meydan okumaya bile başladı. Guy Ritchie ise eşinin bu yeni merakı hakkında suskunluğunu koruyor.

Anneliği çok sevdi

"Yüzüklerin Efendisi" filminin oyuncularından Liv Tyler, film çekimlerinden arta kalan tüm zamanını oğlu Milo’yla geçiriyor. Oğlu ve köpeğini yanına alıp yürüyüş yapmayı çok seven Tyler, annelik sonrası yaşadığı değişimi şu sözlerle anlatıyor: "Anne olduğunuz zaman, beyninizin uçup gittiği söylenir. Bu, gerçekten doğruymuş. Evlenmek ve anne olmak kendime daha çok güven duymamı sağladı. Artık insanların benim hakkımda ne söylediklerini fazla umursamıyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!