Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2005 00:00

Babaları rakipti 

ABD eski Başkanlarından Bill Clinton’ın kızı Chelsea Clinton, artık 25 yaşında. Yaz sonunda sevgilisi Ian Klaus’tan ayrılan Chelsea, yeni bir aşka atılmakta gecikmedi. Genç kız, şu sıralar çocukluk arkadaşı Marc Mezvinsky ile birlikte. Chelsea, yeni sevgilisini yıllardır tanıdığını ama arkadaşlıklarının bu yıl aşka dönüştüğünü itiraf etti. Chelsea ve yeni sevgilisi Las Vegas, New York, California ve Los Angeles’ta bir davetten diğerine koşarlarken, Clinton ailesinin bu ilişkiyi pek onaylamadığı iddia ediliyor. Çünkü Marc Mezvinsky’nin babası Ed Mezvinsky, yıllar önce, Cumhuriyetçi Parti’den senatör olmuş ve Bill Clinton’a sıkıntılı günler yaşatmış.

Kendini Alaska’da mı sandı

Los Angeles’lılar ılık bir havaya kavuşmanın sevinci içinde, incecik kıyafetlerle parkları doldurmuşlardı. Biri hariç! Parkta neşe içinde köpeklerini gezdiren bir kadın, hem kasket takmış, hem de kalın yün bir kaşkol ile başını örtmüştü. Seksi oyuncu Charlize Theron, aslında bu önlemi tanınmamak için almıştı ama dışarıdan görüntüsü gerçekten de çok ilginçti! Genç bir kadının yazdan kalma o sıcak günde, başını sıcak tutmaya neden bu kadar özen gösterdiğini anlayamayanlar, ‘Bu kadın kendini Alaska’da sanıyor olmalı’ yorumunu yaptılar.

Catherine yalnız bırakmıyor 

Sinema dünyasının talihsiz Süpermeni Christopher Reeve’in dul eşi Dana Reeve, kocasının ölümünden sonra akciğer kanserine yakalanmıştı. Sinema dünyası talihsiz genç kadını yalnız bırakmadı. Hemen Christopher Reeve’in adına bir vakıf kuruldu ve aktörün dostları bu vakfı yaşatmak için ellerinden geleni yaptılar. Catherine Zeta Jones da, sevgili arkadaşı Dana Reeve’i yalnız bırakmamaya özen gösteren isimlerden. Neyse ki Zeta-Jones, geçtiğimiz günlerde vakfın düzenlediği bir yemekte, Dana Reeve’den müjdeyi aldı: Kanser tedavisi olumlu sonuç vermeye başlamıştı.

İngiltere’ye yeni kraliçe

İngiliz sinemasının usta kadın oyuncularından Helen Mirren, 60 yaşında olmasına rağmen, vücudunun güzelliğiyle dikkat çekiyor. Helen Mirren önümüzdeki yıl, sadece sıkı vücuduyla değil, yeni rolüyle de adından epey söz ettirecek görünüyor. Çünkü Mirren, kamera karşısında İngiltere Kraliçesi Elizabeth II’yi canlandırmaya hazırlanıyor. Prenses Diana’nın ölümünü izleyen günleri konu alan filmin, tüm dünyada büyük ilgi göreceği sanılıyor. Helen Mirren, son Emmy Ödülleri’nin dağıtıldığı gecede de şık tuvaletiyle bir gövde gösterisi yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!