Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2005 22:35

Sahte fotoğraf öfkesi

NICOLETTE SHERIDAN, internette dolaşan sahte porno fotoğrafları yüzünden bir hayli dertli şu sıralar... Başkalarının çıplak pozlarına kendi yüzünün yapıştırıldığını söyleyen ‘Çaresiz Evkadınları’ dizisinin sevilen oyuncusu, bu fotoğrafların dolaştığı internet sitelerini de dava etmeye hazırlanıyor.

Bebek haberini yalanladı

BEYONCE KNOWLES’ın sevgilisi Jay-Z’den bir bebek beklediği haberi, yıldırım hızıyla yayıldı. Beyonce, hamile olmadığını anlatmaya çalıştıysa da, kimseyi buna inandıramadı. Sonunda, dostlarıyla gittiği bir lokantada bir şişe şampanya içerek, hamilelik haberini yalanlamış oldu. Demek ki, bebek balonunun patlaması için şampanya gerekiyormuş.

Koruma görevini yaptı

GLENN CLOSE, New York’ta bir mağazadan çıkarken, kadın güvenlik görevlisi tarafından yolu kesilince neye uğradığını şaşırdı. Görevli, sert bir dille paketlerin incelenmesi gerektiğini söylüyordu. Close, sesini çıkarmadı. O mağazadan çıkınca, bir başka müşteri görevlinin karşısına dikilip, davranışını eleştirmeye başladı. Ama görevli ‘Herkesi tanımak zorunda değilim’ diye bu müşteriyi de susturdu.

Marissa zam istedi

MISCHA BARTON, The O.C dizisinde Marissa adlı bir genç kızı canlandırıyor. Dizinin en önemli oyuncularından olduğuna inanan Barton, bir süredir hiç durmadan ücretinin artırılması gerektiğini söyleyip duruyor. Genç oyuncu kısa bir süre önce 3.5 milyon sterlin değerinde bir villayı mortgage usulüyle satın aldı. Her ay 15 bin sterlin ödemek zorunda, ama bu durum yapımcıların umurunda değil!

Gecikmeli yalanlama

KIRSTEN DUNST, Elizabethtown isimli filmin setinde rol arkadaşı Orlando Bloom ile beraber olduğuna ilişkin haberleri yalanladı. Bloom ise sanki haberin kendisiyle ilgisi yokmuş gibi, oralı bile olmadı. Tam dedikodular unutulmak üzereyken aklı başına geldi ve ‘Kirsten ile aramızda bir şey yok’ deyiverdi. Bu da akılları iyiden iyiye karıştırdı.

Nuh’un evi gibi

GLORIA ESTEFAN’ın hayvan sevgisi kesinlikle sınır tanımıyor. Ünlü şarkıcı, önce çocuklar için kahramanları sadece hayvanlardan oluşan bir masal kitabı yazdı. Sonra evindeki hayvan sayısını artırdı. Estefan’ın evinde şu anda dokuz köpek, sekiz kuş, 10 kaplumbağa, sayısız süs balığı, çeşitli sürüngenler ve bir yılan var. Bu hayvanlar için türlerinin en şanslıları da diyebiliriz!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!