DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2010 09:41

Haberin Devamı

Hamile değilim anı yaşıyorum!

Orlando Bloom ile nişanlanan Miranda Kerr, hamile olduğu dedikodularına son noktayı koydu: “Bu dedikoduları duymazdan geliyoruz ve anı yaşamaya devam ediyoruz!”

2007 yılından beri aşk yaşayan manken Miranda Kerr ile aktör Orlando Bloom, geçtiğimiz ay evlilik yolunda ilk adımı atmış ve nişan yüzüklerini parmaklarına geçirmişti. Nişan haberinin hemen ardından, Kerr’in hamile olduğu iddia edildi. Dedikoduları yalanlayan 27 yaşındaki Avustralyalı model, “Nişanlandığımız duyulduğu an hamile olduğum dedikoduları çıktı. Ama biz bunları duymazdan geliyoruz ve anı yaşamaya devam ediyoruz” dedi. Anne olmayı istediğini de sözlerine ekleyen seksi model, “Orlando’nun mükemmel bir baba olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Bebek mi geliyor?
Geçtiğimiz günlerde Javier Bardem ile evlenen Penelope Cruz’un da bebek beklediği öne sürüldü. Cruz’un danışmanı iddiaları yalanlarken, Bardem herhangi bir açıklama yapmadı...

3 yıl sonra yeni albüm

Haberin Devamı

Kylie Minogue, 2007 yılında yayınladığı “X” adlı albümünden tam üç yıl sonra yeni bir albümle müzikseverlerin karşısına çıktı. Tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan Avustralyalı yıldız, “Aphrodite” adlı albümünü 11 Temmuz’da piyasaya sürdü. Promosyon çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayan Minogue, ilk olarak Amerikan Out dergisine birbirinden seksi pozlar verdi.

Benim annem
güzel annem
Halle Berry, 2 yaşındaki kızı Nahla’yı yanından neredeyse hiç ayırmıyor. Anne-kız, son olarak bir çocuk parkında objektife yansıdı. Nahla, sevimli tavırlarıyla annesine sevgisinin tek taraflı olmadığını gösterdi...

Ayrıldılar
Ozzy Osbourne’un kendisi gibi şarkıcı olan kızı Kelly, iki sene önce nişanlandığı Luke Worrall’dan ayrıldı. Çifti ayıran ise ihanet iddiaları oldu. Worrall’ın kendisini aldattığını düşünerek ilişkisini noktalayan Osbourne, Twitter’dan kendisine moral vermeye çalışan hayranlarına da sert çıkıştı: “Bu konu benim özelim, bu yüzden de yorum yapmayacağım. Zaten yeterince hasara uğradım!”

Japonya’da kapak
Yeni filmi “Salt” ile gündemde olan Angelina Jolie, Elle Japonya’nın ağustos sayısına kapak oldu. Filmi hakkında da konuşan ünlü oyuncu, “Salt çok eğlenceli bir film oldu” dedi.

Haberin Devamı

Kuş yuvası
Genç oyuncu Emma Stone, GQ dergisinin ağustos sayısı için objektif karşısına geçti, çekimin ardından da gelecek planlarını anlattı. Kuş yuvasını andıran kabarık saçlarıyla dikkat çeken 21 yaşındaki yıldız, “Bana dur diyecek birileri çıkana kadar çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!