Düğünler ardı ardına

Güncelleme Tarihi:

Düğünler ardı ardına
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Birçok Hollywood ünlüsü ardı ardına nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Hollywood'da boşanan ünlülerin sayısının evleenenlerden çok daha fazla olduğu ileri sürülür.Dergilerde, sinema dünyasını sarsan Hollywood boşanmalarının öyküleri sık sık yer alır. Hollywood evlilikleri aleyhine yapılan propogaındaya ve açıklamalara rağmen, sinema dünyasının sanatçıları evlenmekten vazgeçmiyorlar.

Bu yaz, Hollywood ünlüleri, düğünden düğüne koşacaklar. Düğün hazırlığına başlayan sanatçılar arasında ilk kez evlenenlerin sayısı az. İkinci, üçüncü hatta dördüncü kez dünya evine girmeye hazırlananlar çoğunlukta. Bazı boşanmış çiftler de yeniden evlenme hazırlığı içinde.

Bu ünlülerden biri Pamela Anderson. Baterist Tommy Lee'den olaylı bir şekilde boşandıktan sonra iki çocuğunun babasıyla tekrar evlenmeye karar verdi. Daha önce kocasından dayak yediği için mahkemeye başvuran Pamela Anderson ‘‘Tommy ile aramızda sorun kalmadı. Şimdi çok iyi anlaşıyoruz.’’ diyor.

Janet Jackson, uzun yıllar beraber olduğu Rene Elizondo tarafından terkedilince, eski arkadaşı soul şarkıcısı Johnny Gill, sanatçıyı teselli etmek için elinden geleni yaptı. İki sanatçı uzun yıllardan beri birbirlerini tanıyorlardı. Kalp yarasını iyileştirme çabası zamanla aşka dönüştü. Janet Jackson ile Johnny Gill, yaz ortasında evleneceklerini açıkladılar.

Candice Bergen, Fransız sinemasının ünlü yönetmeni Louis Malle ile çok mutlu bir evlilik yaşamıştı. Ünlü yıldız, kocasının ölümünden sonra kızı Chloe ile yalnız yaşamaktaydı. Ama Marshall Rose, onu bu kararından caydırmayı başardı. Özellikle küçük Chloe Malle, annesinin evlenme teklifini kabul etmesinde önemli rol oynadı. Candice Bergen ile Marshall Rose, düğün hazırlıklarına başladılar.

Hollywood'un değişmez seks bombası Raquel Welch de yaz gelinlerinden biri olacak. Pizza kralı Richard Palmer müstakbel eşine dört pırlantalı bir yüzük armağan etti.

Mariah Carey, Luis Miguel ile birkaç ay önce tanıştı ama iki sanatçı yıldırım aşkına tutuldu ve yakında evlenmeye hazırlanıyorlar.

Julia Roberts televizyon oyuncusu Benjamin Bratt ile yaz sonunda evlenecek. Yıldız daha önce şarkıcı Lyle Lovett ile evlenmiş ve bir süre sonra boşanmıştı. Artık olgunlaştığını söyleyen Julia Roberdts, ikinci evliliğinin yaşam boyu süreceğini söylüyor. Yaz gelinlerinden biri de bu gidişli Jennifer Aniston olacak. Brad Pitt ile ön balayı yaşayan genç oyuncu, yaz sona ermeden gelin olacak.

Evet, Hollywood'da düğün hazırlıkları olanca hızıyla devam ediyor. Boşanmaların arkası ise kesilmedi...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!