Dört gün dört gece eğlence

Güncelleme Tarihi:

Dört gün dört gece eğlence
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2010 00:00

Sıcak yaz gecelerini konserlerle renklendiren BKM, Harbiye Cemiz Topuzlu Açıkhava sahnesinde Funda Arar, Kardeş Türküler ve Troya’yı ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

19 Haziran Funda Arar    

Geçen yıl çıkardığı albümü “Zamanın Eli” ile büyük beğeni toplayan Funda Arar, eski ve yeni albümlerinden oluşacak repertuvarı ile 19 Haziran akşamı Harbiye’de olacak. Buğulu sesi, başarılı müzik kariyeri ile hayranlarının gönlünde taht kuran Funda Arar, Harbiye sahnesinde unutulmaz bir geceye imza atacak.

20 Haziran Kardeş Türküler   
 
Karadeniz’den Balkanlara, Mezopotamya’dan Kafkaslara barış ve kardeşlik için şarkılarını söyleyen Kardeş Türküler, 20 Haziran’da Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak. BGST Kardeş Türküler Projesi, Açıkhava gösterisinde her yıl olduğu gibi bu yıl da sanatçı dostlarıyla buluşacak, onlarla birlikte şarkılar söyleyecek, dans edecek. Kardeş Türküler’in Harbiye buluşmasının konukları, Dilber Ay, Koçani Orkestrası, Ara Dinkjiyan ve Dicle Fırat Sanat Derneği Def Topluluğu olacak

Haberin Devamı

22-23 Haziran TROYA

Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı, TROYA Efsanesi 22-23 Haziran’da iki gece üst üste Açıkhava’da sergilenecek. Anadolu Ateşi’nin 120 dansçısının rol aldığı, insanlık tarihinin en eski ve en bilinen öyküsü Troya, ışığından, kostümlerine, sahne şovlarından dünyaca ünlü virtüözlerine kadar birçok ilke imza atıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!