Doğuma kadar başka iş yok

Güncelleme Tarihi:

Doğuma kadar başka iş yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2009 01:00

“Aşk Geliyorum Demez” adlı filmin basın tanıtımı yapıldı. Filmde zengin bir ailenin kızını oynayan, 3 aylık hamile Bergüzar Korel doğuma kadar başka projede yer almayacağını söyledi.

Haberin Devamı

AŞK GELİYORUM DEMEZ (fotogaleri)     

“TÜRK işi romantik komedi” olarak lanse edilen, başrollerini Bergüzar Korel, Tolgahan Sayışman, Zeki Alasya ve Altan Erkekli’nin paylaştığı “Aşk Geliyorum Demez”in çekimleri 3.5 haftada tamamlandı. Ve ekip proje hakkında bilgi vermek üzere dün basın mensuplarının karşısına çıktı.
Filmde zengin bir ailenin mütevazı, doğaya aşık kızını canlandıran Bergüzar Korel, gazetecilerin ilgi odağıydı. 3 aylık hamile olan ve bu filmin doğum öncesinde yer aldığı son proje olacağını açıklayan oyuncu, “Çok heyecanlıyım, çünkü ilk sinema filmimden bu yana tam dört yıl geçti. Ondan sonra da üç yıl boyunca Şehrazat’ı canlandırdım. Okulda hep komedi oynadığımdan, Şehrazat karakterini üstlendiğimde kimse buna inanamamıştı. İşte o üç yıl boyunca kendime bu kadar uzak bir karakteri oynamaya çalıştım, galiba becerdim de” dedi. “Aşk Geliyorum Demez” sayesinde “Binbir Gece”nin melankolik Şehrazat’ını biraz olsun unutturacağını da belirten Korel, sözlerine şöyle devam etti: “Binbir Gece’nin hayatımdaki yeri ve önemi tabii ki büyük. Ama ben bir oyuncuyum ve farklı roller üstlenebilirim. Yeni filmimiz sayesinde de bunu kanıtlayacağım.”

Haberin Devamı

Mercanları seviyoruz              

Halit Ergenç ile hayatını birleştiren Bergüzar Korel, evlilikle ilgili soruları da yanıtladı. Korel, bebeğin ve kendisinin sağlık durumunun da iyi olduğunu açıkladı: “Çocuğumuzun ismini ‘Mercan’ olarak düşünüyoruz, Halit’le ikimiz de denizi ve mercanları çok seviyoruz.”           

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!