DJ Rainer Truby

Güncelleme Tarihi:

DJ Rainer Truby
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 12:16

Lucca
01.05.2010
22:00

Haberin Devamı

“A Forest Mighty Black” projesiyle kısa sürede dünya çapında bir üne sahip olan Rainer Truby, kendine has tarzı ve eşsiz soundunu yansıtan DJ setiyle 1 Mayıs Cumartesi gecesi “Lounge Masters” serisinin üçüncü partisinde Havana Club’la hazırlanan mojitolar eşliğinde Lucca’da keyifli bir müzik deneyimi sunacak.

Retro, future jazz, Brazil, house, boogie ve drum&bass müzik tarzlarını harmanlayan eklektik tarzı ile Rainer Truby, dünya çapında tanınan DJ Giles Peterson’un “Top 3 DJ” listesinde yer alarak 1998 yılında dünyanın en iyi DJ’i seçildi. Kendine has tarzı ile yorumladığı nu-disco, boogie ve downbeat türlerinin sınırlarında dolaşan, ancak her zaman duyarlı bir soundla yolunda ilerleyen Rainer Truby’nin müziğinde dansa ait tüm ritimleri bulmak mümkün… Lucca’nın efsaneleşen parti serisi “Lounge Masters”ın üçüncü partisinde DJ, Eklektik, Soca, Bluegrass, EBM, Gothic, Cajun, Regional Mexican ve Happy Hardcore gibi son dönemin popüler remixlerini bir kez daha dinleyicileri ile buluşturuyor.

Haberin Devamı

Eğlence, yiyecek – içecek denince ilk akla gelen ve dünyaca ünlü DJlerini ağırlayan Lucca, Shop&Miles sponsorluğunda “Lounge Masters” konseptiyle her ay gerçekleştirdiği partilerin üçüncüsünde, 1 Mayıs Cumartesi gecesi Rainer Truby’e ev sahipliği yapacak.

Günün yoğun temposundan uzaklaşıp iyi vakit geçirmek isteyenlerin en keyifli kaçış noktası haline gelen Lucca, eğlence severlere unutulmaz bir parti daha yaşatmaya hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!