Diziden ayrılacak mı

Güncelleme Tarihi:

Diziden ayrılacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2012 10:59

Erkan Petekkaya o iddialara açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Soğukta alışveriş 

Hande Ataizi ve Amerikalı nişanlısı Benjamin Harvey, önceki akşam Nişantaşı’nda alışverişteydi. Soğuğa rağmen mağazaları dolaşan çift, mutfak eşyası satın aldı. Ataizi, “Düğün hazırlığı mı yapıyorsunuz?” sorusuna “Yok canım, daha erken. Evin eksikleri vardı, onları aldık. Düğün yaza” yanıtını verdi. İsmail BAYRAK

Ali Kaptan dağda 

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Ali Kaptan’ı canlandıran Erkan Petekkaya, Kaya Palazzo Ski&Mountain Resort’te eşi Didem Petekkaya ve oğlu Cano ile görüntülendi. Ailesiyle objektiflere poz veren oyuncu, diziden ayrılacağı iddiasını da yanıtladı: “Ben diziden ayrılacağımı söylemedim. Sadece çok yoruluyorum. Önümüzdeki sezon çalışma saatleriyle ilgili düzenleme yapılabilir.”

Alp tatilde

Karın keyfini Kartalkaya’da çıkaran Alp Kırşan, muzır pozlarını Twitter’a yükledi.

Kuzgun’a kayak dersi

Fikret Kuşkan, yarıyıl tatilinde oğlu Kuzgun’la birlikte Dorukkaya Ski&Mountain Resort’te tatil yapıyor. Dizi çekimlerinden arta kalan tüm zamanını oğluna ayırdığını söyleyen oyuncu, Kuzgun’a kayak dersleri de aldırıyor.

Haberin Devamı

Mahsur kaldılar

Hepsi grubu, kar yüzünden havaalanında mahsur kaldı. Ankara Anatolium AVM’deki imza günü için yola çıkan Yasemin, Eren ve Cemre, uçakları rötar yapınca beş saat beklemek zorunda kaldı. Ekip, çareyi imza gününün saatini değiştirmekte buldu.

         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!