Dizi izleyen kazanacak

Güncelleme Tarihi:

Dizi izleyen kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2011 06:00

“Geniş Aile”nin Cevahir’i Ufuk Özkan, yakında Star TV’nin yeni yarışma programı “Hayatım Dizi” ile seyirci karşısına çıkacak. Programda dizi tutkunlarını yarıştıracak olan ünlü oyuncu, onlara tam 500 bin TL kazanma fırsatı sunacak.

Haberin Devamı

Ufuk Bey, ilk kez Star TV’nin yeni yarışma programı “Hayatım Dizi” için sunuculuk yapacaksınız. Neler hissediyorsunuz, heyecanlı mısınız?    

- Farklı bir heyecan var. İlk sunuculuk deneyimim ama beni heyecanlandıran “Nasıl yaparım acaba?” düşüncesi değil. Çok güzel bir program olacağı için heyecanlanıyorum. Sonuçta sunuculuk da oyunculuktan çok farklı değil. Yine kameralar var, seyirci var... Aslında hep yapmak istediğim bir işti bu. “Hayatım Dizi” de çok içime sinen bir proje oldu.

Seyirci, “Hayatım Dizi”nin sunucusu Ufuk Özkan’da “Geniş Aile”nin Cevahir’ini arar mı sizce?  

- Cevahir karakteriyle uzaktan yakından alakam olmayacak. Belki onun samimiyeti, şeytan tüyü ve hazırcevaplılığı olabilir ama faydasızlığı asla olmayacak. Sıcak ve samimi bir Ufuk Özkan olacak “Hayatım Dizi”de.

Yarışmaya sadece aileler katılabilecek, neden? 

- Bu, dizi izleyicilerini sınayacak bir yarışma. İnsanlar evlerinde aileleriyle birlikte televizyon seyrediyorlar. O nedenle ailelerin yarışması daha mantıklı.

YARIŞMANIN BÜYÜK ÖDÜLÜ 500 BİN TL

Peki katılmak isteyenler, nasıl başvuruda bulunacak?


- Star TV’nin internet sitesinden... www.startv.com.tr/hayatimdizi adresindeki formu, aile üyelerinden üç kişiyle birlikte doldurarak yarışmamıza başvurabilecekler.

Biraz da yarışmanın içeriğinden bahseder misiniz?

- Aynı aileden üç kişi önce birer kutu seçiyor. Kutularda farklı miktarlarda paralar var. En büyük ödülümüz ise 500 bin TL. Ardından seçtikleri kategoriye göre soruları sormaya başlıyorum, verilen ilk yanlışta aileden bir ferdin gitmesi gerekiyor. Onlara “Kim gitsin?” diye soruyorum, aralarında buna karar veriyorlar. Elenen o kişi de gitmeden önce kutusunu açıp ne kaybettiğini görüyor. İkinci yanlışta bir kişi daha eleniyor. Kalan son yarışmacı, soruların hepsine doğru yanıt vermeyi başarırsa kutusundaki ödülü almaya hak kazanıyor.

Yalnızca üç kişilik aile mi yarışacak, rakipleri olmayacak mı?

- Rakip aile olmayacak ama zamanımız yeterse ikinci bir aileyle yarışacağız.

DİZİ İZLEMEDİĞİMDEN SORULAR ZOR GELİYOR

Programda ünlü konuklarınız da olacak mı?


- Seyircilerimize zaman zaman sürprizlerimiz olacak. Hayranlık duydukları bir ünlüyü stüdyoya konuk edeceğiz.

Siz dizi izler misiniz?

- İzleyemiyorum, çünkü vaktim olmuyor. O yüzden yarışmadaki sorular bana çok zor geliyor. Ama başvurularda gördük, benim zor dediğim sorular bazılarına çok kolay geldi.

Ne gibi sorular yönelteceksiniz yarışmacılarınıza?

- Sadece dizilerin isimlerini, karakterleri ya da mekânları sormayacağız. Kostümle, dekorla ilgili sorular da, önceden yayınlanmış ve fenomen olmuş yerli-yabancı dizilerle ilgili sorular da soracağız. Örneğin bir dizide kullanılan aracın plakasını sorabiliriz.

Haberin Devamı

BU PROGRAM TUTAR

Sizce sevilir mi “Hayatım Dizi”?


- Muhakkak sevilir. Çünkü bizim ülkemizde sosyalleşme aracı televizyon. Yayına devam eden çok sayıda da dizi var. O yüzden karşısında çok vakit geçirdiğimiz televizyonla ilgili bir yarışma bence tutar ve sevilir. Empati kuruyorum; ben olsam izlerim.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!