Diriliş Ertuğrul'un 141. bölümünde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrulun 141. bölümünde neler oldu Yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2019 20:01

Her çarşamba TRT1'de ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul bu hafta da izleyiciye keyifli anlar yaşattı. Ertuğrul Bey, daha önce Hülagü Han tarafından gönderilmiş gerçek bir buyruğu Uranos’a vererek onlara iş birliği teklif etti ve buyruğu Alıncak’a götürmesini istedi. Peki Diriliş Ertuğrul'un 141. bölümünde başka neler oldu? Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

TRT1 ekranlarında çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan Diriliş Ertuğrul nefesleri kesmeye devam ediyor. 140. bölümde Alıncak tarafından tutsak alınan Mergen'i kurtarmak için harekete geçen oba beyi, alplerin baskına geç katılması dolayısıyla sıkıntılı anlar yaşamıştı.Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yayınlanan yeni bölümünde Uranos buyrukla birlikte Alıncak’a giderken Ertuğrul Bey ve Alpleri gizlenerek Alıncak ve Albastı’yı bulur. Mergen’i ellerinden kurtarır fakat Gündüz yaralanır. Peki Dİriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde başka neler oldu? Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte o bilgiler... 

Diriliş Ertuğrul'un gelecek hafta yayınlanacak, yeni bölüm fragmanı diziseverlerle paylaşılmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

Haberin Devamı

141. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey, Mergen’in Alıncak tarafından yakalandığını öğrenir ve hem Mergen’i kurtarmak hem de Alıncak ve Beybolat’ı bulup yeğeni Süleyman’ın intikamını almak ister. Dragos üzerinden bir oyun kurarak Alıncak’a ulaşmak isteyen Ertuğrul Bey, daha önce Hülagü Han tarafından gönderilmiş gerçek bir buyruğu Uranos’a vererek onlara iş birliği teklif eder ve buyruğu Alıncak’a götürmesini ister. Bunun karşılığında da Moğollara karşı kalelerini koruyacağını söyler.
Uranos buyrukla birlikte Alıncak’a giderken Ertuğrul Bey ve Alpleri gizlenerek Alıncak ve Albastı’yı bulur. Mergen’i ellerinden kurtarır fakat Gündüz yaralanır. Peki Gündüz yaşayabilecek mi? Ertuğrul Bey, Albastı ve Alıncak’ı öldürebilecek midir?

Dragos elindeki tüm fırsatları kaçırıp çaresiz bir şekilde beklerken yeni bir oyun kurmak ister. Beybolat’ı takip ederek onu gizli bir mahzen de kıstırır ve gerçek Dragos’un kendisi olduğunu açıklar. Babasını Ertuğrul Bey’in öldürdüğünü söyleyerek kışkırtır ve işbirliği teklif eder. Bu görüşmeden yeni bir şer ittifakı oluşur. Peki Dragos’un Beybolat üzerinden yapacağı yeni oyun nelerdir?

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!