Derya Arbaş’ın hayatı mı

Güncelleme Tarihi:

Derya Arbaş’ın hayatı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2004 00:38

Bir yıl önce kızı Derya Arbaş’ı uyuşturucu yüzünden kaybeden Zerrin Arbaş, ‘Villa’ adlı bir TV filmi için kamera karşısına geçti. Arbaş, filmde torununu uyuşturucudan kaybeden acılı bir büyükanneyi canlandırıyor.

GEÇTİĞİMİZ ekimde Amerika’da aniden rahatsızlanarak hayatını kaybeden ve otopside kanında uyuşturucu izlerine rastlanan Derya Arbaş’ın annesi Zerrin Arbaş yeni bir televizyon filminin çekimleri için kamera karşısına geçti. Filmin konusunun birçok noktada Derya Arbaş’ın hayatıyla örtüşmesi dikkatlerden kaçmadı.

HAYAT DEVAM EDİYOR

Kanal 7’de yayınlanacak ‘Villa’ adlı filmde Zerrin Arbaş, bu kez torununu uyuşturucu yüzünden kaybeden acılı bir büyükanneyi canlandırıyor. Çekimleri Isparta’nın Eğirdir bölgesi ve İstanbul’da gerçekleşen TV filminde Arbaş, torununun yurtdışından Türkiye’ye dönüşüyle büyük bir mutluluk yaşıyor. Ancak onun uyuşturucu bağımlısı olduğunu uzun süre fark etmiyor. Sonunda, erkek arkadaşı sayesinde bulduğu eroin yüzünden bir gün komaya giren genç kız kurtarılamayarak hayatını kaybediyor.

DERYA ARBAŞ’A BENZİYOR

Zerrin Arbaş, Murat Parasayar ve birçok tiyatro sanatçının yer aldığı TV filminde uyuşturucu bağımlısı genç kızı ise Almanya’dan gelen oyuncu Serap Yasemin Heitzer canlandırdı. Genç oyuncu, Arbaş’a benzerliğiyle dikkat çekti. ‘Öteki Türkiye’de Bir Cumhurbaşkanı’ adlı filmde bir Yunan kızını canlandıran Serap Yasemin Heitzer, Türk anne ile Alman babanın çocuğu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!