Denizcinin Rotası raflarda

Güncelleme Tarihi:

Denizcinin Rotası raflarda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2010 14:46

Denizcinin rotası D-MARIN’in kurumsal yayını D-Marin World’ün 2. sayısı okurlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Doğuş Holding Marinalar Grubu’nun üç ayda bir yayınlanan kurumsal yayını D-Marin World’ün Eylül sayısı çıktı. Marinalardan haberlerin yansıtıldığı D-Marin World’de yenilikler, seyir rotaları, gezi yazıları, dalış noktalarıyla ilgili bilgiler, belgesel niteliğinde makaleler, denizle sanatın buluştuğu yazı ve röportajlar yer alıyor.

Turgutreis ve Didim Marinalarında ve Doğuş Grubu’na bağlı Hyatt Regency İstanbul, Maritim Hotel Club Alantur (Alanya), Maritim Hotel Grand Azur (Marmaris), Sheraton Voyager Antalya, Hotel Resort & Spa, Paradise Side Beach Hotel, Aldiana Side ve Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ta da dağıtımı yapılan D-Marin World, tesislerde misafirlere ücretsiz olarak sunuluyor. Türkçe-İngilizce hazırlanan D-Marin World, Porche, Audi ve Volkswagen showroom’larında da dağıtılıyor. 10 bin adet ve 160 sayfa olarak basılan D-Marin World, Derin Ajans tarafından yayına hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Denizseverlere direkt olarak ulaşan derginin yeni sayısında marinalardan haber ve yeniliklerin yanı sıra D-Marin Turgutreis Klasik Müzik Festivali’nin altıncısı festivalin fikir babası olan Aytaç Yalman’ın kaleminden işlendi. Osman Necmi Gürmen’in yazar olarak katıldığı D-Marin World’ün yeni sayısında usta kalemle bir röportaja yer veriliyor. Didim Marina’da Kasım ayında düzenlenecek ve bir ay boyunca açık kalacak olan “Didim Tekne Pazarı”na ilişkin haberler de derginin yeni sayısında denizseverlere aktarılıyor.

Denizcinin Rotası raflarda

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!