Deniz Gürzumar kimdir? Kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Deniz Gürzumar kimdir Kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 16:38

Deniz Gürzumar, İçerde dizisinde kazandığı popülaritesini Adı Efsane dizisinde söylediği rap şarkısı ile daha da arttırdı. Oyunculuğa erken yaşta başlayan Deniz Gürzumar, çok sayıda dizide birçok karaktere hayat vermiştir. Peki, Deniz Gürzumar kimdir? Kaç yaşındadır? İşte, hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Deniz Gürzumar, geçmişi merak edilen isimler arasına girmeyi başardı. İçerde dizisinde üstlendiği Barış karakteri ve Adı Efsane dizisinde söylediği parçanın ardından isminden söz ettirmeye devam eden Deniz Gürzumar, rol aldığı projelerle dikkat çekiyor. Peki, Deniz Gürzumar kimdir? Kaç yaşındadır?

DENİZ GÜRZUMAR KİMDİR? 

12 Mayıs 1990 tarihinde Ankara'da yaşama gözlerini açan Deniz Gürzumar, 2004 yılında İstanbul'a taşınmıştır. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun olan Gürzumar, 2005 yılında 'Antisistem' adındaki bir rap grubuna yardım etmeye başlamıştır. 2006 yılında 'Durma' isimli parçaya vokal yapmış ve vokal yaptığı parçanın ardından mezun olduğu alana dönmeye karar vermiştir. 2006 yılında yayınlanan 'Gülpare' isimli dizide rol alma şansı bulan Gürzumar, aynı yıl Server Uraz isimli rap şarkıcısı ile bir düet gerçekleştirmiştir. Bu düetin ardından çeşitli rap gruplarıyla birlikte çalışmalarına devam eden Deniz Gürzumar, birçok ilde sahneye çıkmıştır.

Haberin Devamı

2008 yılında 'Aşk Yalan Söyler' tiyatro oyununda rol alırken aynı zamanda oyunun müziklerini de yapmıştır. Oyuncu, 2005 yılında 'Emret Komutanım' dizisinin müziklerini seslendirmiştir. İlk başrol deneyimini Müslüm Gürses'in hayat hikayesini anlatan 'Esrarlı Gözler' adlı filmde edinmiştir.

2008 yılında “Miller Music Factory” yarışmasında ikinci oldu. 2009 yılında Kapalıçarşı, Açık Mutfak, Çıplak Gerçek gibi dizilerde rol aldı. 'Merhamet' adlı dizide 'Rıfat' rolü ile izleyici karşısına çıkan oyuncu, 2013-2014 yılları arasında TRT'de yayınlanan 'Beni Böyle Sev' adlı dizide iki sezon boyunca 'Metin' karakterini canlandırdı.

Yaz'ın Öyküsü dizisinde oynayan Deniz Gürzumar, son olarak İçerde dizisinde Barış karakterini canlandıran Deniz Gürzumar, Kanal D ekranlarının yeni dizisi Adı Efsane'de söylediği bir parça ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

BAKMADAN GEÇME!