Deniz Akkaya DJ’lik yaptı

Güncelleme Tarihi:

Deniz Akkaya DJ’lik yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 20:26

Deniz Akkaya, önceki akşam bir mekanda bir saatlik DJ’lik yaptı. İçkiyi fazla kaçıran Akkaya’nın sözleri geceye damga vururken, ünlü mankenin gece sonunda ayakta durmakta zorlandığı gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Ünlü manken Deniz Akkaya, önceki akşam sevgilisi Murat Varol ile Asmalımescit Chanta'daydı. Akkaya, mekanda 1 saat DJ’lik performansı sergiledi.

DJ kabininde 1 saat geçiren Akkaya, alkolü fazla kaçırınca eğlenenlere, “Coşun lan coşun. Tepinin, eğlenin!” diye bağırmaya başladı. Daha da alkol alan Akkaya, Ajda Pekkan’ ın “Yakar Geçerim” adlı şarkısını çalmaya hazırlanırken “Bu şarkıda herkes kuduracak. Yoksa hepinizin ağzına... Ajda benim idolüm lan!” diye bağırdı.

Çıkışta fazla alkollü olan ve ayakta durmakta bile zorlanan Deniz Akkaya, sevgilisi Murat Varol’ un desteği ile yürüdü ve iki kez de düşme tehlikesi atlattı. Sevgilisi Varol’ un yardımı ile taksiye binen Deniz Akkaya, oradan uzaklaştı.

Deniz Akkaya DJ’lik yaptı

Haberin Devamı

Deniz Akkaya kimdir?

Deniz Akkaya 3 Ağustos 1977, İstanbul doğumlu Türk manken, oyuncu ve sunucu. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildikten sonra bu yönde çalışmalarını sürdürdü. Çeşitli dizilerde rol aldı. Mankenliği bıraktı.

Efe Önbilgin ile beraberliğinden Ayşe adında bir kızı bulunmaktadır.

Yer Aldığı Filmler

Maskeli Beşler: Kıbrıs (2007)
Vizontele Tuuba (2003) (Deniz Kızı)
Okul (2003) (Alev)
Metro Palas (2004) (Yelda)
Şarkılar Seni Söyler (2003) (Ayten)
Yeşil Işık (2002)
Hemşerim (1997)
Ölümle Dans

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!