Demet Büyükkol soyadını Gül olarak değiştirdi!

Güncelleme Tarihi:

Demet Büyükkol soyadını Gül olarak değiştirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 19:04

Ekranların sevilen isimlerinden Demet Büyükkol, soyadını değiştirdi. Başarılı oyuncu ‘Büyükkol’ soyadı ile bir takım zorluklar yaşadığı gerekçesi ile mahkemeye başvurarak soyadını ‘Gül’olarak değiştirdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıllarda ekranlara gelen ‘Ulan İstanbul’ dizisinde canlandırdığı ‘Maşuka’ karakteri ile tanınan ünlü oyuncu Demet Büyükkol, soyadını değiştirdi. Büyükkol artık ‘Gül’ soyadını kullanacak.

‘Ulan İstanbul’ dizisindeki Maşuka karakteri ile yıldızı parlayan başarılı oyuncu Demet Büyükkol, geçtiğimiz aylarda herkesin onu ‘Gül’ soyadıyla tanıdığını ve kimliğinde yazan ‘Büyükkol’ ile özel hayatında bir takım zorlukla yaşadığını öne sürerek mahkemeye başvurmuştu.

‘Başvuruya olumlu yanıt’

Başarılı oyuncunun mahkemeye başvurduğu soyadını değiştirme talebi olumlu yanıt aldı. ‘Büyükkol’ soyadı ile ilgili yaşadığı zorlukları mahkemede dile getiren ünlü oyuncu, bundan sonra ‘Gül’ soyadını kullanmak istediğini belirterek ‘Büyükkol’ soyadını değiştirme talebinde bulundu.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun başvurduğu bu talep mahkeme heyeti tarafından olumlu yanıt aldı. Mahkeme heyeti Demet Büyükkol’a bundan sonra ‘Gül’ soyadını kullanabileceğini bildirdi.

Demet Büyükkol soyadını Gül olarak değiştirdi

Demet Gül (Büyükkol) kimdir?

1982 yılında Almanya da doğdu. Kendisini 2011 yılında Almanya'ya Hoş Geldiniz filmi ile tanıdık. 2014 yılının yaz ayında Kanal D ekranlarında yayına giren "Ulan İstanbul" dizisinde "Maşuka" karakterini canlandırdı. Demet Gül Falckenberg Schule München Sahne Sanatları Performans Bölümünü bitirdi.Sosyal Medyada yayınlanan komik videoları ile kendinden çokça bahsediliyor. Demet Gül Ulan İstanbul dizisinde Şehriban'ın Almanya'dan eş bulma ümidiyle gelen yeğeni (Maşuka) karakterini canlandırarak hafızalara kazınmıştı.

BAKMADAN GEÇME!