Della Miles Band

Güncelleme Tarihi:

Della Miles Band
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2010 12:27

Monk by Babylon
25.08.2010
22:00

Haberin Devamı

NE KADAR:Ayakta: 28,00 TL

DELLA MILES BAND


Texas’lı caz sanatçısı Della Miles, 2008’den beri müzik piyasasında varlığını sürdüren taze bir yetenek. Küçük yaştan beri müziğe olan geniş ilgisinin farkına varan ve bu alana yönelen Amerikalı sanatçının bu gelişiminde anne ve babasının da büyük bir rolü var.


Müziğe olan ilk başlangıcını klasik bir hikaye olarak kilise korosunda yapan Della Miles’ın yolu daha sonra Ella Fitzgerald ve Miles Davis’in plaklarıyla tanışmasıyla tamamen değişmiş. sonra ise Micheal Jakcson’dan oldukça etkilenen Texas’lı sanatçı, bu etkileşimin ardından Houston’daki birkaç klüpte sahne almaya başlamış. Bunu Whitney Houston’un konserlerinde destek vokal olarak sahneye çıkması izlemiş. Bu aşarılarının ardından prodüktör Barry Rosenthal ile tanışan Miles, çıkış albümü için ilk adımı atmış. Albümün bitmesine günler kala prodüktörün vefat etmesi üzerine hayalleri yıkılan genç sanatçı, daha sonra şarkıcı Müller-Westernhagen’ın dikkatini çekmeyi başarmış.

Haberin Devamı

Sanatçıyla beraber turneye çıkan ve ona vokal yapan Della Miles, turne sırasında kendi parçalarını da yazmaya başlamış. Klasik soul müziği caz ile harmanlayan bir yapıya sahip tutkulu parçalarıyla Miles, bu yoğun çalışmanın ilk ürünü olan Simple Days albümünü çıkarmış. Albümdeki parçaların başarısı Della Miles’ın hem güçlü bir ses hem de çok başarılı bir besteci olduğunu gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!