Deliormanlı filmi 1 Nisan'da gösterime giriyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Deliormanlı filmi 1 Nisanda gösterime giriyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 15:20

Yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in oturduğu başrollerinde Sarp Leventoğlu ve Birce Akalay’ın yer aldığı Deliormanlı filmi 1 Nisan 2016'da vizyona giriyor. Filmde bir boksörün hayat hikayesi anlatılıyor. İşte; Deliormanlı film fragmanı.

Haberin Devamı

Deliormanlı lakaplı Savaş, Milli bir boksördür. Hatta bu başarılı boksör Avrupa Şampiyonluğu madalyasına sahip milli bir boksördür. Eşinin ölümü ile büyük bir çöküntü yaşayan boksör ringleri terk eder. Hatta sadece ringleri değil yaşadığı çevreyi de değiştirir ve uzun süre kimse ondan haber alamaz.

Fakat bir gün annesinin hastalık haberini alan Savaş ortaya çıkar ve annesinin tedavi masrafları için para bulmaya çalışır. Parayı dövüşerek kazanabileceğini anladığında ise ringlere geri dönmeye karar verir. Onun geri dönüşüne engel olmak isteyen bir mafya babası ve bu hikayenin peşine düşmeye çalışan bir gazeteci ile olaylar aksiyon dolu bir hal alır.

Deliormanlı fragman

Senaryosunun yönetmen Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin ortak çalışması ile ortaya çıkan filmde başrollerinde Sarp Leventoğlu, Birce Akalay ve Gürkan Uygun yer alıyor. Film 1 Nisan 2016 tarihinde gösterime girecek.

 

BAKMADAN GEÇME!