Defile gibi festival

Güncelleme Tarihi:

Defile gibi festival
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2008 11:35

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Fashion Film Festival, 12 Nisan'da The Hall'de gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında Film tarihinde yer almış birçok uzun metrajlı klasik filmin yanı sıra, beğeni toplayan yerel ve uluslararası tasarımcıların kısa filmleri gösterilecek.

Haberin Devamı

Bir dizi film gösterisinden çok daha fazlasını içinde barındıran bu festival tam anlamıyla bir şenlik halinde gerçekleşecek! Film tarihinde yer almış birçok uzun metrajlı klasik filmin yanı sıra, beğeni toplayan yerel ve uluslararası tasarımcıların kısa filmleri, The Hall’un tarihi atmosferindeki farklı ortamlarda ve şekillerde sergilenecek.

Etkinlik, moda ile ilgili tüm gün sürecek olan aktiviteler, sergiler, atölyeler, workshoplar ve butiklerin yanı sıra, en iyi kısa filmlerin gösterileceği bir gala, defile ve gala kokteyl partisiyle zenginleştirilecek. Bu etkinlik, moda, film ve eğlence tutkusu olan herkes için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir festival.

Gündüz 14:00’da başlayacak olan etkinlikte moda ile ilgili filmler, atölye çalışmaları, saç ve makyaj tasarımı kursları, sempozyumlar ve daha birçok farklı etkinlik olacak. Ayrıca eski kıyafetlerini getirenlere gün içinde genç tasarımcılar farklı dikim stilleriyle yeni elbiseler tasarlayacak.

Haberin Devamı

Gece daha renkli bir ortama dönüşecek olan etkinlikte 1 saat sürecek olan bir prömiyer gösterimi olacak. Bu gösterim öncesinde katılımcıları özel bir sürpriz de bekliyor. Kırmızı halıda, özel fotoğrafçılar tarafından karşılanacak olan çok değerli katılımcıların özellikle bu atmosfere uyum sağlamaları için birer Hollywood yıldızı gibi giyinmelerini istiyoruz, çünkü kendilerini aynen öyle hissedecekler!

Prömiyerin ardından katılımcıları modacı DJ’lerin enfes müzikleri eşliğinde stil danışmanlığı ve gelecek vaat eden genç yeteneklerin 30 dakikalık moda gösterisi bekliyor. Gecenin asıl bombası ise moda sahnesinde hatırı sayılır ödüllere sahip olan, Reebok’un ünlü yüzü DJ Nikki!

İşte etkinlik

14:00 American Gigolo / Unzipped / Blow Up)
14:00 Workshoplar, Butikler, Atölyeler
17:30 Misafir Tasarımcı Sempozyumu
20:00 Gala Öncesi
22:00 Kısa Film Gösterimi (17 farklı ülkeden örnekler)
23:00 Gala Kokteyl
24:00 Haute Couture Defile
00:30 Gala Dance Party

Etkinlik Bilet Fiyatları: Genel Giriş: 25 YTL / Öğrenci 20 YTL / Günlük Giriş 10 YTL / VIP – Premium 40 YTL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!