Dans pistinde kapışacaklar

Güncelleme Tarihi:

Dans pistinde kapışacaklar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2006 00:00

Kanal D’nin beğeniyle izlenen yarışması "Benimle Dans Eder misin"de heyecan dorukta. Jüri üyeleri Tan Sağtürk, Asena, Yonca Evcimik ve Uğurkan Erez’in binlerce aday arasından seçtiği 9 erkek 9 kız yarışmacı, önümüzdeki haftadan itibaren performanslarını sergilemeye başlayacak. İşte "Benimle Dans Eder misin"in ünlü birer dansçı olmayı hayal eden iddialı yarışmacıları...

22 yaşındaki Fatih Coşkun, Antalyalı ama yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

Antalya Üniversitesi İletişim Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Çoşkun, İmam Hatip Lisesi mezunu. Sekiz kardeşi var, babasını küçük yaşta kaybetmiş. Latin dansları öğretmenliği yapıyor. Hip hop gibi farklı dans türlerinde zorlanabileceğini söylüyor.

Kardeşi elendi

Pınar Tapan, 25 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Celal Bayar Üniversitesi Spor Yönetimi’nden mezun ve fitness eğitmenliği yapıyor. Yarışmaya katılan kardeşi Mertkan, yarı finalde elendi. Eğitmenlerin çok iyi olduğunu ve yarışmada hiç zorlanmadığını söylüyor.

Yasemin Yalçın’ın kızı

Ünlü oyuncu Yasemin Yalçın’ın kızı olan Eylül Yalçın, 19 yaşında. İstanbul’dan yarışmaya katılan Yalçın, üniversite öğrencisi. İlkokulda bale, ortaokulda modern dans eğitimi almış. İki senedir salsa yapıyor ve 1. Salsa Cumhuriyet Kupası’nda birincilik elde etmiş.

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olan Erkan Yücel, 29 yaşında ve yarışmaya İzmir’den katılıyor. Dans, step ve aerobik eğitmenliği yapıyor. Sportif aerobik dalında Türkiye Şampiyonluğu var.

Anadolu Ateşi’nde dans etti


Dream Team’de dansçılık yapan Nuray Uzunbayır, yarışmaya İzmir’den katılıyor. Lise mezunu olan 21 yaşındaki Nuray’ın en büyük hayali Justin Timberlake’le dans etmek.

Antalyalı Melis Evirgen, 19 yaşında ve lise mezunu. 12 yıldır dans ediyor. Birçok reklam ve klipte oynadı. İki buçuk sene Anadolu Ateşi grubunda dans etti. Yurtdışında konservatuvar eğitimi almak istiyor. Yarışmada iddialı olduğu ve kendine çok güvendiğini söylüyor.

22 yaşındaki Ömer Yeşilbaş, İzmir’de yaşıyor. Lise mezunu ve garsonluk yapıyor. İzmir’de çalıştığı İrlanda barında aynı zamanda dans şovları da yapıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!