Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2007 00:00

Candan Erçetin’i Alaçatı’da dinle

Kariyerinin 10. yılını buram buram Ege kokan Aman Doktor albümüyle kutlayan Candan Erçetin, bu akşam Babylon Alaçatı sahnesinde. 23.45’te başlayacak konsere biletler ayakta 35, öğrenci 25 YTL. Öğrenci biletlerini, öğrenci kimliğinizi göstererek Biletix ana gişe ve perakende satış gişelerinden alabilirsiniz.

Doğu-Batı buluşmasını kaçırmayın

Kültürleri müzik yoluyla kaynaştıran Unified Gecko’nun kurucuları, yeni projeleri Gecko Roman Project ile bu akşam Beyoğlu’ndaki Balans Tonique’te sahneye çıkıyor. Doğu ezgileri ve Batı müzik normlarının bu doğal ve benzersiz buluşmasını kaçırmayın! Topluluğa, Tunus asıllı Fransız prodüktör ve müzisyen Smadj eşlik edecek. Kapı açılışı 22.00’de, biletler biletix’te

20 YTL.

Mehtaba karşı göbek atın

Dünyaca ünlü pop ve rock şarkılarını alaturka yorumla icra eden Dolapdere Big Gang, bu gece İstanbul Moda Teras’ta. Aynı zamanda İstanbul’da yaşayabileceğiniz en güzel dolunaya şahit olacaksınız.. Bütün ışıklar sönecek, sadece Dolapdere Big Gang’in muhteşem müziğiyle mehtabın tadını çıkartabileceksiniz. Biletler biletix’te: 25, kapıda 30 YTL. Kapı açılış 21.30.

Avrupa’nın en çılgın partisine katıl

www.thisiswanted.eu. Bu siteyi ziyaret edenler, binlerce Wrangler tişört kazanabilir, yıllardır hayalini kurdukları bir projeyi gerçekleştirebilirler. Ayrıca 5 çifte Stockholm ve Milano’da düzenlenen Avrupa’nın en çılgın moda partilerine katılma şansı verilecek. Wrangler mağazalarından, ücretsiz alacağınız kazı kazan kartlarındaki şifrenizle www.thisiswanted.eu adresine girmeniz yeterli.

Sahne önü biletlerini kaçırma

Rock’n Coke İstanbul Festivali’nin The Smashing Pumpkins, Franz Ferdinand, Chris Cornell ve Manic Street Preachers için sahne önü biletleri satışa sunuldu. 31 Ağustos, 1 - 2 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanı’nda gerçekleşecek olan Rock’n Coke’ta sahne önü bileti isteyenler, festival giriş biletine ek olarak, The Smashing Pumpkins ve Franz Ferdinand için 50, Chris Cornell ve Manic Street Preachers için 30 YTL ekstra ücret ödeyecek.

Plaj partilerinde kendini göster

Tommy Hilfiger dün indirime girdi. Plaj partilerinde iyi görünmek için ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Kadın denim koleksiyonundaki dar paçalı Victoria modeli tavsiye edilir. Gece elbiseleri de var. Erkek koleksiyonunda yeni cep detayları, nakışlar ve farklılaşan düğmeler kullanılmış.

Kendi boyadığın ayakkabıyla çık

Güney Kaliforniya kökenli VonDutch’ın yeni spor ayakkabı modeli Colour Me, çocukların boyama kitaplarını hatırlatıyor. Ayakkabıların üstünde kadınlar ve erkekler için farklı desenler var. Ayakkabıyla birlikte verilen renkli özel boyama kalemleriyle desenlerin içini istediğiniz gibi boyayabilirsiniz.

Latin festivaline katıl

Karayipler ve Latin Amerika Festivali, İstanbulatino dün başladı. Festivale 33 ülke katılıyor. 6 Temmuz Cuma gününe kadar devam edecek etkinliklerde sokak festivali, fotoğraf yarışması, kitap sergisi ve Latin film gösterimleri gerçekleştirilecek. Bugün 15.00-18.00 arasında Beşiktaş Abbas Ağa Parkı’nda geçit töreni ve canlı müzik gösterilerine katılabilir, Latin dans performanslarını izleyebilirsiniz.

Mercan Dede’nin Mevláná performansını izle

Mevlána’nın 800. doğum yılı etkinlikleri bugün saat 20.00’de, Aya İrini’deki Mercan Dede Ensemble’ın 90 dakikalık "Mevláná" adlı canlı performansı ile devam ediyor. Performansa Halit Ömer Camcı’nın fotoğraf sergisi ile Aya İrini ve Topkapı Sarayı I. Avlusu’nda semazenlerin sema gösterileri eşlik edecek. Hepsine ücretsiz olarak katılabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!