Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2006 00:00

Posta Orkestrası ile sokaklarda eğlen

Posta Gazetesi, kurduğu Posta Orkestrası ile herkesi bahar festivaline davet ediyor. Sambadan mamboya, Latin danslarından çaçaya, horadan marşlara ve nostaljik Türkçe parçalara kadar geniş bir repertuvarı olan Posta Orkestrası bugün Bağdat Caddesi’nde. Orkestraya dansçı kızlar ve gazeteci çocuklar eşlik ediyor. Posta Orkestrası haftaya cumartesi Ortaköy ve Bebek sahillerinde olacak.

Motosiklet Festivali’ne katıl

Ege Motosiklet Kulübü Festivali Motofast dün İzmir’de başladı. Feronia Doğa Sporları Kulübü alanında hafta sonunda devam edecek festivalin bugünkü ağır topu Babazula konseri. Ayrıca tüm haftasonu boyunca test sürüşleri, mini yarışlar, motosiklet akrobatları ve ekstrem sporlar, ateş başı sohbetleri ve değişik aktiviteler ile eğlence garanti.

Indigo’da dans et

Geçtiğimiz sezonun unutulmayan performanslarını Indigo’da bir kez daha izleme şansı sunan Encore by Miller, serinin son partisinde müzik severleri unutulmayacak bir "back-to-back" performansla müziğe doyuracak. Indigo’nun bu seneki misafiri resident DJ’lerinden Michael Mayer, yanına Tobias Thomas’ı da alarak beş saat süresince Kompakt soundunu müzikseverlerin içine işleyecek. Gecenin ev sahipliğini Batu yapıyor.

Gecenin en güzeli sen ol

Bu akşam farklı görünmek istiyorsanız, saçınızı Erdem Kıramer salonlarından birinde yaptırın. Çünkü bir yandan güzelleşirken, bir yandan da EK Plus Card ile puan kazanacaksınız. EK Plus Card ve EK Plus Card Exclusive ile Erdem Kıramer salonlarında kazandığınız puanları Erdem Kıramer mağazalarında veya başka yerlerde ödül olarak kullanabilirsiniz. EK Plus Card’da biriken puanlar birçok mağaza ve kafede geçerli.

Babylon’da eğlen

İngiliz modern müzik mitolojisinin başkenti Manchester’dan son yıllarda çıkan en önemli rock topluluklarından Elbow, bu gece Babylon sahnesinde. Eleştirmenlere göre son beş yılın en güçlü modern rock gruplarından biri olan Elbow, brit pop ve indie rock’ın öncü isimlerinden. Programınız yoksa, grubu tanımasanız da gidin...

Basketbol turnuvasına katıl

İş yaşamının profesyonelleri, bu sene üçüncüsü düzenlenen Hillside Kurumsal Basketbol Turnuvası’nda buluşacak. 25 Mayıs’ta başlayacak turnuvada birinci olan takımın oyuncuları Hillside City Club- Trio’dan spor üyeliği kazanırken, dereceye giren takım oyuncuları Formula 1 İstanbul Grand Prix biletleri ile ödüllendirilecek. Son katılım tarihi 22 Mayıs. Bilgi için 0216 324 11 11.

Bilet al

Türkiye’nin en büyük üniversite festivallerinden Converse Unimayfest, haftaya cumartesi Kuruçeşme Festival Alanı’nda Skin’i ağırlayacak. Biletler satışa çıktı, hatta tükenmek üzere. Skin’i kaçırmak istemiyorsanız hemen Biletix’i arayın. Festivalin diğer konukları Athena, Nil Karaibrahimgil, Bulutsuzluk Özlemi, Replikas, Gripin, Redd, Kangroove ve Pop Corn. Hepsini bir arada bulma zor.

John Digweed’in İstanbul yolculuğuna eşlik et

2001’de dünyanın en iyi DJ’i seçildikten sonra, bir daha o tahttan inmeyen John Digweed, bu gece Fiat Grande Punto sponsorluğunda Sultanahmet Binbirdirek Sarnıcı’nın büyüleyici atmosferinde binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Hem dinlen hem eğlen

Jazz Parti, DJ Parti, Canoe River’da yarışmalar, tırmanma duvarı ve aerodance gibi enerji dolu etkinlikleri bir arada ister misiniz? Cevabınız evetse, bu haftasonu The Marmara Antalya’ya gidin. Üstelik yaşı tutanlar 19 Mayıs vesilesiyle yüzde 25 gençlik indiriminden faydalanıp, gecesi 90 YTL’den konaklayabilir. Eğlencelerin biri de, dönen binadaki odanıza ulaşmak için her seferinde başka bir yerde olan kapıyı bulmak! W: themarmarahotels.com

Burç Beach’te sporlardan spor beğen

2001 yılından beri Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampusu’nda faaliyet gösteren Burç Beach dün yaz sezonunu açtı. Burç Beach, 1,5 km. uzunluğundaki kumsalı, ahşap platform üzerine kurulu 200 kişi kapasiteli kafe/barı ve balıkçı restoranı ile sabah saatlerinden gün batımına kadar günde iki bin kişiyi ağırlayabiliyor. Burç Beach’teki aktiviteler sporcuları çok mutlu edecek türden: Kite board, katamaran, sörf, plaj voleybolu ve plaj futbolu arasında seçim yapabilirsiniz. Plajda bu yaz Balıkçı Hasan adında yeni bir lokanta da var. Burç Beach her gün 09.00- 21.30 saatleri arası açık. Giriş Ücretleri, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği- BÜMED üyesi olmayanlar için hafta içi 20, hafta sonu 25 YTL. Bilgi için www.bumed.org.tr

KISA KISA

Pop cazın ülkemizdeki en sevilen ve en önemli temsilcisi Melis Sökmen ile R&B ve soul dolu, keyifli bir gece yaşamak isterseniz bu gece Nardis’e gidin.

Hayko Cepkin’i sahnede izlemediyseniz, hele sergilemeye bayıldığı dövmelerini görmediyseniz bu akşam Çubuklu Hayal’in yolunu tutun. Konser saat 23.00’te, giriş 28 YTL.

Canbaz teras "Açık hava, temiz müzik" sloganıyla açıldı. Bu gece DJ Hüseyin var. A: Kurabiye Sokak, Taksim. T: 0212 243 54 73.

Doritos Unifest bugün saat 14.00’ten itibaren Parkorman’da. Sahnede her zevke ve kitleye uygun sanatçılar var: Hande Yener, Yalın, Burhan Öçal, Nev, Manga ve Yüksek Sadakat.

Teoman bu gece yarısından itibaren eski albümleri, yeni albümleri, coverları ve boynuna dolanan mikrofonuyla Balans’ta.

Türkiye’nin en başarılı müzisyenlerinden Levent Candaş, Arıkan Sırakaya, Taner Ayan oluşan Dilemma bu akam 21.00’de Olimpia Live’da. Giriş 17 YTL.

Eski müziklerle eğlence tufanı bu gece İzmir Kemancı’da. Giriş 23 YTL.

Direc-t & Zıkkım saat 22.00’de Kemancı İstanbul’da sahneye çıkacak. Biletler 17 YTL.

Deep Purple ve Rainbow gibi grupların efsanevi sesi Joe Lynn Turner, Cem Köksal’ın grubuna katıldı. Cem Köksal & Joe Lynn Turner konseri bugün saat 23.00’te Ankara Saklıkent’te. Giriş 23 YTL.

New Order ve Joy Division’ın kurucusu, Manchester’ın efsanevi kulübü Haçienda’nın ortaklarından post-punk efsanesi Peter Hook, bu gece 4 saatlik DJ performansı için Karaköy Liman Lokantası’nda. Giriş 25 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!