Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2008 00:00

BADEM İLE ÖZLEM TEKİN’İ BİR ARADA İZLE

Badem, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü’nden çıkmış bir grup. Şubatta ikinci albümleri S’onsuz’u çıkardılar. Özlem Tekin ile düet yaptıkları çıkış parçaları Kalpsiz ile listelerde üst sıralara tırmandılar. Badem, Özlem Tekin düetleri ve pop-rock şarkılarıyla bu gece Bursalıları ateşlemeye hazır. 22.00’de Bursa Suare’de başlayacak konserin bilet fiyatları tam 34, öğrenci 24 YTL.

BALKAN MÜZİĞİYLE COŞ

Balkan müziğini sevenler için bu gece Shantel, Asmalımescit Babylon’da. Son albümü Disko Partizani ile hayran kitlesini Türkiye’de iyice büyüten Shantel, artık bizden bir isim gibi. Bu geceki performansında da uzun zamandır tanıdığınız hissine kapılacağınız müzikleriyle hiç durmadan sizi dans ettirmeyi planlıyor. Konser 23.00’de başlıyor. Bilet fiyatları 39 YTL.

BEDAVA YÜKSEK SADAKAT DİNLE

Katil&Maktûl albümlerinin çıkmasıyla beraber Anadolu turnesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında konser veren Yüksek Sadakat, bu gece Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde. Vokalde Kenan Vural, gitarda Serkan Özgen, basta Kutlu Özmakinacı, klavyede Uğur Onatkut ve davulda Alpay Şalt’dan oluşan grup, kendi şarkılarının yanısıra yeniden düzenlediği Türkçe şarkıları da seslendirecek. Saat 20.00’deki etkinliğe giriş ücretsiz.

SOUL, ROCK VE BLUES FIRTINASINA KAPIL

Alper Cengiz tarafından 1995’te kurulan ve 12 yıldır İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Marmaris’te düzenli olarak sahne alarak ismini duyuran Soul Stuff, bu gecede Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Ankaralı İstanbullular olarak tanınan Soul Stuff’u dinlemek isterseniz 24.00’te mekanda olmanız gerekiyor. Bilet fiyatları biletix’te 28.50 YTL.

TOM FORD’UN UNISEXPARFÜMÜYLE ETKİLE

Tasarımcı Tom Ford tarafından özel olarak üretilen Tom Ford Private Blend, Beymen Akmerkez’de satılmaya başladı. Ürünün oryantal, çiçek, tütün, ağaç, deri ve kolonya olmak üzere altı ana koku grubu bulunuyor. Ana koku grubunun altındaki 12 ayrı parfüm, gruplar arasında karıştırılarak kişiye özel kokular yaratılıyor. Unisex kullanım özelliğine sahip parfümlerle çevrenizdekileri etkileyin.

SABAHA KADAR DANS ET

Berlin ve Frankfurt müzik sahnesini dünyaya tanıtan Tobi Neumann, DJ setlerinden birini paylaşmak üzere bu gece Beyoğlu İndigo’da olacak. Berlin doğumlu DJ ve prodüktör Alman elektronik müzik sahnesinde tekno ve house müziği birleştirme yeteneği olan müzik adamlarından biri olarak biliniyor. Neumann bu gece tekno ve house ritimli plaklarını çantasına koyarken, Berlin gece hayatındaki müzikal yenilikleri de yanında getirecek. Sabaha kadar dans etmek isteyenler için ideal bir fırsat. Saat 23.00’te başlayacak etkinlikte öğrenci biletleri 15, tam biletler 25 YTL.

NEW YORK KULÜPLERİNİN HAVASINI SOLU

New York house müzik sahnesinin önemli isimlerinden DJ Junior Sanchez, bu gece İstanbul’da. Sanchez, Gorillaz, Basement Jaxx ve Madonna gibi ünlülerin aradığı bir isim. İlk albümünü 1999’da "B with U" adıyla çıkardı, yüzlerce ismin şarkılarına remiks yaptı. Siz de Sanchez ile New York kulüplerini yaşamak istiyorsanız The Hall’da olmalısınız. Kapı açılışı 21.00. Tam bilet 30, öğrenci 25 YTL.

CAZ ATEŞİNİ YAK

Amsterdam Konservatuvarı’nda Caz Gitar Masteri yapan Timuçin Şahin, elektrik ve perdesiz gitardaki başarıları ve besteleriyle farklı ülkelerde de ismini duyurdu. Şimdi yeni bir projeyle karşımıza çıkıyor: "Timuçin Şahin 4& Friendly Fire" (Timuçin Şahin ve Dost Ateşi). Sahnede Şahin’e Alto Saksafon’da John O’Gallagher, Bas Gitar’da Thomas Morgan, Davul’da Tyshawn Sorey eşlik ediyor. Sonrasında sahneyi iki yıldır İstanbul’un çeşitli mekanlarında performans sergileyen Friendly Fire alıyor. Grup, caz, neo soul, blues, electronica, rock ve trip-hop repertuvarlarıyla ilgi topluyor. Kısaca bu gece Björk, Lamb, Portishead, Roisin Murphy, Air, Radiohead, Erik Truffaz ve Erykah Badu yorumlarına hazır olun. Beyoğlu Ghetto’daki etkinlik 22.30’da başlıyor. Giriş tam 28.50, öğrenci 18.50 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!