Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2008 00:00

Adı bile yeter

Louis Vuitton 2008 ilkbahar-yaz koleksiyonunun en ilgi çekici modelleri arasında yer alan ve bir efsane haline gelen monogram desenini taşıyan Galliera çantaların 2 farklı boyu var. Daha spor bir tarzı olan anneler içinse, Neo Cabby çantaların mavi ve siyah denim modelleri tercih edilebilir. Bunların dışında cüzdanlar, bozuk para çantaları, güneş gözlükleri, saatler, eşarp, bilezik veya yüzük gibi aksesuvarlar Louis Vuitton’un hediyelik önerileri arasında.

Bir koleksiyon dört tema

Hotiç’in 2008 ilkbahar - yaz koleksiyonu 4 ana temadan oluşuyor: Good Life, Dönüşüm, Öz ve Teknolojinin Estetiği. Her grubun farklı bir çizgisi var. Pastel renklerin yanı sıra canlı tonlar, babetler veya yüksek topuklular bulabiliyorsunuz. Genel olarak, dokulu derilerin yanı sıra kumaş ile çeşitlendirilen platform ve dolgu topuklu modeller öne çıkıyor. Yüksek topuklu ayakkabılar, renkli deriler ve toka, trok gibi aksesuvarlar ile zenginleştirilmiş. Sezonun modası dore ve lame derilere geniş yer ayrılmış. 11 Mayıs’a kadar Bonus ve Shop&Miles kredi kartlarına özel yüzde 10 indirim ve 7 taksit avantajı var.

Üç parfüm al, iki öde

Annenize ne alacağınıza hálá karar veremediyseniz, Boyner’e uğramanızda fayda var. Hem pek çok farklı ürünü bir arada bulabilirsiniz, hem de Anneler Günü’ne özel kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Örneğin işaretli parfümlerde "3 al 2 öde!" uygulaması başlattılar. Ayrıca tüm ürünlerde hediye çeki ve taksit kampanyası var.

Advantage’a özel 250 YTL ve üzeri alışverişlerde 50 YTL hediye çeki veya 10 taksit yapma imkanı veriyor.

Bugüne özel üretildi

Swatch, Anneler Günü’ne özel bir saat üretti. Kayışının üzerini çiçek işlemeleri süslüyor. Şeffaf kasasının kadranı krem rengi ve rakamların yerinde 12 tane kristal taş var. Özel çantasının üzerinde de aynı işlemeler kullanılmış. İsterseniz makyaj çantası da yapabilirsiniz.

Uzaktaki anneler için adrese teslim

Mudo, annesi uzaklarda olan veya hediyesini ulaştırmakta zorlanan ama ona olan sevgisini her ne olursa olsun göstermek isteyen müşterilerine kolaylık sağlıyor. 15 Mayıs’a kadar tüm hazır giyim ve aksesuvar ürünlerinden seçeceğiniz Anneler Günü hediyesini UPS ile annenize ulaştırıyor. Maximum kart sahiplerine tek ödemede yüzde 20, taksitli alışverişlerinizde yüzde 10 indirim avantajı var.

Klasik tarzçağdaş tasarımlar

Klasik tarza sahip Çift Geyik Karaca’nın 2008 kadın koleksiyonu, çağdaş tasarımlarla harmanlanmış. Masumiyet ve romantizmi bir araya getiren, şık, modern ve zarif giysiler bulabilirsiniz. Üstelik şimdi Anneler Günü’ne özel yüzde 20 indirim var.

Yıllara meydan okuyan hediye

Doluca’nın Anneler Günü için önerisi, yeni şarabı Verano. Cabernet Sauvignon ile öküzgözünün uyumundan meydana gelen Verano, canlı ve serinletici bir karakteristiğe sahip. Hiçbir sıkma işlemine maruz kalmadan sadece kendi ağırlığıyla akan şıralarının, düşük ısıda fermantasyonu ile üretilmiş. Vişne, çilek, ahududu lezzet ve aromalarını çağrıştırıyor. www.doluca.com/shop internet adresinden ya da 0212 317 77 77 no’lu telefondan adrese teslim sipariş edebilirsiniz.

Bir hediye de onlardan

Villeroy&Boch’un, Kanyon ve Panora mağazalarından Anneler Günü hediyesi alanlara, alımlarına göre değeri 25 ile 70 YTL arasında değişen ikinci bir hediye veriliyor. İki binin üzerindeki ürün arasında seçim yapmakta zorlananlar, telefonla bile sahip olunabilen Perfect Present Card’ı da tercih edebilir. Villeroy&Boch’ta kahve fincanlarından salata kaselerine, çatal bıçak takımlarından şarap karaflarına, şamdanlardan vazolara, altın varaklı yemek takımlarından ekmek sepetlerine en güzel günlerde en özel sofraları kurmak için ihtiyacınız olan her türlü malzeme var.

Banyosunda hafiflik arayanlara

Chakra’nın bambu liflerinden üretilen ve dayanıklılığıyla dikkat çeken havlu, bornoz ve nevresim takımlarından 100 YTL üzerinde alışveriş yapanlara, iki tane el havlusu hediye ediliyor. 250 YTL ve üzeri alışveriş yapanlara ise 2 tane yüz havlusu hediye ediliyor. Chakra’nın ilkbahar/yaz koleksiyonunda en dikkat çeken tema, hafiflik.

Vücut bakım ürünlerinden oluşan Spa serisine de bakabilirsiniz. İpek Kıramer imzalı pijama, sabahlık gibi parçalar da Chakra’da satışa sunulan ürünler arasında.

Aksesuvarlaryüzde 20 indirimli

Step’in yeni koleksiyonunda bulunan tüm aksesuvarlar bu ay boyunca yüzde 20 indirimli satılacak. Annelere özel bu kampanya ile ipek yastıklar, keçe puflar, doğal taş ürünler, hakiki deri aksesuvarlar, Hamam marka havlular, yazlık şallar veya mum alabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!