Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2007 00:00

Büyük bedende yenilik arayanlara

İngiliz çok katlı mağazalar zinciri Debenhams’ın büyük beden markası Gorgeous, gündelik kıyafetlerden şık gece elbiselerine kadar geniş bir sonbahar-kış koleksiyonu çıkardı. 44 beden ve üzeri kadınlara hizmet veriyorlar. Koleksiyonda grafik desenli, siyah-beyaz kombinler, tuvit mavi kısa ceketler, açık gri triko kazaklar, kırmızı trençkot ve robadan tunikler var. Ayrıca geniş paçalı siyah jean ve kumaş pantolonlar, baskı desenli tunikler bulabilirsiniz. Gorgeous’ın iç giyim koleksiyonu da var. Debenhams’ın tek mağazası İstanbul Mecidiyeköy’deki Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunuyor.

Yağmuru beklerken

Mithat Selection, sonbahar için ince pardösü ve montlar hazırlamış. Hem klasik hem de modern çizgilerde modeller bulabilirsiniz. Uzun pardösüler, klasik takımların üzerinde şık ve kaliteli dururken, spor giyinmeyi sevenler için ince ve hafif kumaşlardan hazırlanan yağmurluklar, modern ve genç bir görünüm sağlıyor. Ürünlerin su ve rüzgar geçirmezlik, kırışmazlık gibi özellikleri var. Yağmurluklar, kaban boyunda olduğu için araba kullanırken pratik ve rahat.

Kirpikler daha uzun, daha dolgun

Nivea Beaute, dolgun görünümlü kirpiklerle, uzun ve tek tek ayrılmış kirpikler arasında kararsız kalan kadınlar için yeni çift taraflı maskara Double Black Designer’ı çıkardı. Ürünün iki ucunda farklı iki fırça var. Çift taraflı maskaranın normal ve suya dayanıklı olmak üzere iki çeşidi var.

Soğuk kışa sıcak içecekler

Gloria Jean’s Coffees, espressoyu diğer tatlarla birleştirerek Espresso Espressions serisini çıkardı. Sıcak içeceklerden oluşan seride Caramelatte, Mocha Caramelatte, White Chocolate Mocha, Chocolate Macadamia Latte, Irish Nut Creme ve Very Vanilla Latte ürünleri yer alıyor. İçlerinde karamelden fındığa, vanilyadan çikolata parçalarına, kividen beyaz kakaoya birçok farklı lezzet var.

Hayvansever takılar

İnternet üzerinden satış yapan aksesuvar markası Violetta, 2008 kışı için sevimli hayvan figürlerinden oluşan takılar hazırlamış. Spor veya şık tüm giysilerle kullanılabilir. En çok köpekli ve inekli modelleri ilgi görüyor. Fiyatları 8-23 YTL arasında. www.ukbaksesuar.comadresinden ulaşmak mümkün.

Ayaklar sıcacık

Terlik markası Gezer, kış için cıvıl cıvıl renklerde, ayakları sıcak tutan modeller hazırlamış. Pembeden lilaya pek çok alternatif var. Yine rengarenk panduf ve terlikler çocukların hoşuna gidecek. Gezer’de erkek terlikleri de bulunuyor.

Seksi ama şirin

Women’secret’ın kışlık tasarımları hazır. Farklı ruh halleri için farklı ürünler hazırlamışlar. Koleksiyonda 5 grup var: Mavi Ay, Oryantal, Sevimli, Flashdance ve Tatlı Noel. Seksi ama şirin, çekici, Noel ruhunu yansıtan veya evde geçen keyifli saatler için düşünülmüş iç çamaşırları, aksesuvarlar ve ev giysileri bulabilirsiniz. Toplamda genç ve özgür bir stil yaratılmaya çalışılmış.

Kızaran ciltler için sakinleştirici

Dermalogica’nın yeni ürünü Sheer Tint Redness Relief SPF 15, yangılı cilt için serinleten bir kamuflaj. Nemlendirici bakım ürünü, çevresel faktörler ve diğer tahriş edici şartlar sebebiyle oluşan kızarıklığı sakinleştirmek üzere geliştirildi. Kaşınan, kızarık bir cilt, çoğunlukla çevre kirliliği, serbest radikaller ve sigara (pasif içicilik de dahil) gibi sebeplerden kaynaklanan bir durum. Yanı sıra kozmetikler, aşırı sıcaklık gibi yan faktörler de kızarıklık şikayetlerinin oluşmasına sebep oluyor. Ürünün fiyatı 124 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!