Cuma Vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma Vitrini
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2007 00:00

Bu yazın en eğlenceli ayakkabısı

Rengarenk Crocs’lar, bu yazın en eğlenceli ayakkabıları. 22 farklı renk ve 11’i aşkın modeli var. Yumuşak, rahat ve hemen ayağın şeklini alıyor. Sadece 150 gr. ağırlığında.

Kanada’dan tüm dünyaya yayılan Crocs’u çocuk, erkek, kadın herkes giyebilir. Fiyatları 69.90 - 89.90 YTL arasında.

Gözlükler kocaman

GF Ferre’nin güneş gözlükleri bu sene büyük ve kemik malzemeden yapılmış. Öne çıkan en temel kavram çarpıcılık. Hafif gözlük isteyenler için metal modeller de var. Kadınlar için mor, altın ve duman renkli camlar ağırlıkta. Erkekler için füme, yeşil ve siyah renkli camlar kullanılmış. Fiyatları 293 - 1238 YTL

Sahil aksesuvarları

Assortie’nin 2007 yazı için hazırladığı koleksiyonun ilham kaynağı, deniz. Günün her saatine ve her etkinliğe uyum sağlayacak ürünler bulabilirsiniz. Boyunları, bilekleri süsleyen ahşap ve hasır takılar, şapkalar, rengárenk plaj terlikleri ve pareolar, çiçek motifleri ile süslü çantalar, gece için fular ve şallar var.

Enerjik atıştırmalık

Pria, sadece kadınlar için üretilmiş bir atıştırmalık. Öğün aralarında tüketiyorsunuz, enerjiniz gün boyu tükenmiyor. Kalori değeri 99. İçinde kalsiyum ve antioksidanları da içeren 23 vitamin ve mineral var. Çikolatalı ve çilekli çeşitleri bulunuyor. GNC mağazalarında bulabilirsiniz.

Mezuniyet telaşı yaşayanlara

Afrodit’in, İstanbul Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan "Afrodit Exclusive" mağazasında, mezuniyet törenleri için uygun elbiseler bulabilirsiniz. Koleksiyon Fransız markalarından oluşuyor. Dantel ve ipek saten ön planda. Natürel pembe, turkuvaz, turuncu, fuşya, pembe, sarı ve su yeşili gibi canlı renkler kullanılmış.

Bebeklere özel koruma

NIVEA Baby’nin güneş koruma serisindeki ürünler, güneş ışınlarını yüzde 100 yansıtan mineral filtreye sahip. Koruyucu Güneş Kremi GKF 30 ve Koruyucu Güneş Sütü GKF 50+, dengeli UVA ve UVB filtre sistemleriyle güneş alerjisi riskini de en aza indiriyor. Parfüm, boya ve alkol içermiyor. Formülü suya ekstra dayanıklı.

Ankastrede haziran fırsatları

Siemens Ev Aletleri, ankastre ürünlerinde yaptığı kampanyalara haziran ayında yenilerini ekledi. Bu ay içinde istediğiniz bir ankastre ürünü peşin fiyatına 11 taksitle satın alabilirsiniz. Özel ürün paketinden yararlanmak isterseniz, HB331E0 buharlı fırın, ER 11053 TR ocak ve LC 41650 davlumbaz ürünlerinden oluşan set, 1549 YTL.

Tatile gitmeden önce kurtulun

İstenmeyen tüylerden sağlıklı ve risksiz kurtulmak için yeni bir marka var: Pelinity’s BitkiDerman tüy serisi. Bitkisel ürünler ile 52 yıldır başarılı çözümler sunan Pelin Herbal Saç ve Cilt Doğal Bakım Merkezi tarafından üretilmiş. Hem yüz hem de vücut için iki ayrı set var. Kalıcı olarak tüy yok edici etkisi ile ağda, tüy dökücü gibi klasik yöntemlerden ayrılıyor. Detaylı bilgiyi www.bitkiderman.com adresinden alabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!