Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2006 00:00

Pantolon kalıpları yenilendi

Tommy Hilfiger’ın erkek koleksiyonunda pantolon kalıpları bu kış yenilendi. Kalıpları 4 ayrı grupta toplamışlar. Rahatlığın ön planda tutulduğu kalıplar; farklı kalitedeki kumaşlar ile tasarlanan düz kesim (Madison), normal kesim (Brooklyn), rahat kesim (Soho) ve geniş kesim (Cargo) olarak anılıyor.

Afrika’daki çocuklar için

Gucci, Afrika’daki çocukların eğitimine katkı sağlamak için bir kampanya başlattı. Markanın yaratıcı direktörü Frida Giannini, sezonun lüks ürünlerinden oluşan özel bir koleksiyon hazırladı. Bu koleksiyondan 21 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında, dünyanın dört bir yanındaki 200 Gucci mağazasında alışveriş yapanlar, ödedikleri paranın yüzde 20’sini Afrika’daki çocukların eğitimine harcamış olacaklar.

Kadınsı aksesuvarlar

Takı ve aksesuvar markası Assortie’nin Gökkuşağı koleksiyonu ile rengarenk bir kış yaşayabilirsiniz. Koleksiyonda yer alan ürünlerin hepsi canlı renklerde. Genel olarak kadınsı bir çizgisi var. Şapka, şal, kemer, çanta, takı bulabilirsiniz. Assortie’nin İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Konya, Lüleburgaz, Bodrum, Çanakkale, Aydın ve Silivri’de mağazaları bulunuyor.

Kıymetli deriden montlar

Lacoste bu sezon hemen hemen her renk ve modelde deri ceketler, napa montlar satıyor. Malzeme olarak Nijerya kökenli keçi, Güney Afrika ve İngiltere kökenli koyun, İspanya kökenli kuzu derisi ve kürkü kullanılmış. Bu son derece yumuşak ve değerli deriler düzleştirme için herhangi bir işleme tabi tutulmamış. Modeller rahat ve kullanışlı.

Bebeklere özel deterjan

Dalin, bebekler ve alerjik ciltler için iki yeni ürün geliştirdi. Sıvı bebek deterjanı ve çamaşır yumuşatıcısı. Deterjanın formülü, bebek çamaşırlarında oluşması muhtemel lekelerin temizlenmesi için özel olarak hazırlanmış. Her iki ürün de boya içermeyen anti alerjik formüle sahip.

Sonbahar trençkotsuz geçmez

Serin ve yağmurlu günlerde herkese bir trençkot lazım. Faik Sönmez, kadınlar için farklı kumaş ve renk alternatifleriyle ürünler hazırlamış. Metal elyaflarla zenginleştirilmiş kumaşlar göze çarpıyor. Siyah, kısa, parlak metal elyaflı kumaştan tasarlanan motorcu montu, evaze kesim çıt çıtlı trençkot ve arkası pilili, kemerli, renkli astarlı uzun trençkot, özellikle çalışan kadınlar için.

Yaşlanmayı geciktiren köpük fondöten

Carmina’nın piyasaya sürdüğü Creme de la Mousse’un içeriğinde, yaşlanmayı geciktirici formül bulunuyor. Böylece cilt hem doğal bir görünüme sahip oluyor, hem de sağlığını kaybetmiyor. Ürünün 6 tonu var. Uzun süre kalıcılığını koruyan Creme de la Mousse, hücre yenileyici özelliği ile de fark yaratıyor.

Tak sepeti koluna

Bauhaus’ta yeni alışveriş sepetleri satılmaya başlandı. Siyah, kırmızı, mavi ve turuncu renkleri var. Alüminyum askılarının sağladığı kullanım kolaylığının yanı sıra kolay taşınma özelliği ile de tercih ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!