Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2006 00:00

Yazın rahatlık gerek

Stefanel’in erkek koleksiyonu, en çok rahatlığıyla öne çıkıyor. Kaliteli ve doğal kumaşlar, modern kesimler, çizgili trikolar, bol pantolonlar, renkli bermudalar kullanılmış. Lacivert, beyaz, sarı, yeşil ve turuncu en çok kullanılan renkler.
Haftasonu kaçamak seti

Mavi Jeans, moda tasarımcısı kız kardeşler Yazbukey ile birlikte çalışmaya başlamış. İkili çok sevimli bir Hafta Sonu Kaçamağı Seti hazırlamış. Mavi, beyaz ve kırmızı renklerin kullanıldığı ürünlerin hepsi birbirinden güzel. Kocaman çantanın içinde bir tişört, siperlik, pareo, makyaj çantası, ayna, anahtarlık, dondurma şeklinde yaka iğnesi, uyku maskesi, iskambil kağıdı ve not defteri bulunuyor. Dilerseniz her birine ayrı ayrı da sahip olabilirsiniz. Setin fiyatı 272 YTL.

Ronaldinho dondurma oldu

Algida’nın, Dünya Kupası nedeniyle piyasaya sürdüğü Ronaldinho isimli yeni ürünü, Brezilya Milli Takımı’nın renklerini taşıyor. Dışı yeşil, içi sarı renkte. Limonlu ve vanilyalı dondurması var. Ambalajın üzerinde ünlü futbolcunun Algida formalı bir fotoğrafı bulunuyor. Dondurmanın çubuğunda da imzası var. Fiyatı 0.75 YTL.

Kıyafetler bir telefonla kapıda

Hamilelere özel tasarımlar yapan GeBe mağazaları, yeni bir uygulamaya başladı. Şimdi gebe.com.tr adresini ziyaret eden anne adayları, yorulmadan alışverişin keyfini çıkarıyor. www.gebe.com.tr sitesinde beğendiğiniz ürünleri, (212) 232 00 85 numaralı telefondan müşteri danışmanını arayarak sipariş edebilirsiniz. Beden bilgilerini alan müşteri danışmanları, sizi yönlendiriyorlar da. Ödemeler havale veya eft olarak yapılabildiği gibi World ve Bonus kredi kartlarına mail order vasıtasıyla taksit imkanı da sunuluyor. 200 YTL üzerindeki alışverişlerde kargo ücreti alınmıyor. Türkiye ve Kıbrıs’ın her yerine adrese teslim var.İlk ürün değişim talebindekargo ücretini GeBe üstleniyor.

Bu yazın yeni kokusu

Ralph Lauren’in yeni parfümü Ralph Hot, seksi, sofistike, eğlenceli, partilerden, sıcaktan ve alışverişten hoşlanan kadınlar için yaratılmış. Mor bir şişesi var. Moka kreması, tarçın, vanilya, orkide, yasemin, mandalina ve misk notalarının bir karışımı. 100 ml.’lik şişesi 151 YTL.

Seksi kadınlara

Diesel’in dış giyim ürünleri kadar iç çamaşırları da ilgi çekici. Tül ve saten babydoll’lerin üzerindeki egzotik motifler, karışık desenler ve işlemeler koleksiyona vahşi ve seksi bir hava veriyor. Kadın üstler 35-125, altlar 45-75 YTL.

Yeşil çaylı, keten tohumlu müsli

Doğa Bitkisel Ürünler, Müsli Bar çeşitlerine yenilerini ekledi. Sağlıklı ve pratik lezzetler arayanlara yönelik hazırlanan Doğa Müsli Bar’ın şimdi keten tohumlu ve yeşil çaylı çeşitleri de var. Tekli ve 6’lı paketlerde satışa sunuluyor. Tamamen doğal, hiçbir kimyasal katkı maddesi ve aroma içermiyor. Yüksek oranda sindirilebilir protein ve lif var içinde. Ketetohumlu paket 2.92, yeşil çaylı 3.55 YTL.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!