Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2006 00:00

Haberin Devamı

Terletmeyen gömlekler

İGS’nin yazlık gömlekleri, ince saten ipliklerin kullanıldığı kumaşlar ile daha hafif ve dökümlü olarak tasarlanmış. Bu dokuları sayesinde sıcak yaz günlerinde terletmiyor, şıklıkla rahatlığı bir arada sunuyorlar. Beyaz, mavi, pembe, lila, narçiçeği, sarı ve mor renkler hakim. Gömlekte dar ve keskin hatları tercih edenler, saten kumaşların kullanıldığı slim fit gömlekler de bulabilir. Fiyatlar 69-99 YTL arasında.

Bebeklere rahat yolculuk

Tiny Love, bebeklerin bedensel ve zihinsel gelişimine yardımcı olan 7 Element Sistemi’ne uygun puset oyuncakları üretiyor. 6-18 aylık çocuklara yönelik geliştirilen, üç aktivite oyuncağından oluşan set, öğrenmeyi teşvik ediyor. Sökülebilir kuş oyuncaklı korna, zıplayan arı çıngırağı, kayan renkli boncuklar, yakından keşfetme için kayıştan ayrılabilen diş kaşıyıcıları ve tüm bunların takılabileceği süper araba oyuncağı var. Bebeğin ilgisini üzerinde tutmak için, her defasında yeni bir oyuncak seti gibi yeniden düzenlenebiliyor. Fiyatları 30-35 YTL arasında. Kadiköy e-bebek mağazasında ve tüm Albimini mağazalarında bulabilirsiniz.

Ayak kokusuna son

Ayakkabıda ve ayakta oluşan kötü kokulara Fresh Force antibakteriyel koku spreyi ile son verebilirsiniz. Ürünü ayakkabınızı giymeden iki dakika önce, ayakkabının içine sıkmanız gerekiyor. Etkisini 24 saat koruyor. Ayakta oluşan bakterileri ve kokuyu yok ediyor. Flo, Flower, Dema, Adela ve Lescon mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 10 YTL.

Kayseri’ye çağdaş alışveriş merkezi

Kayseri’nin ilk çağdaş alışveriş merkezi İpeksaray, 13 Mayıs Cumartesi günü açıldı. Kendini gündelik hayatın birinci buluşma noktası olarak konumlayan İpeksaray; önemli markaları, sosyal çalışmaları, eğlence ve kültür/sanat hizmetleriyle ziyaretçilerini ağırlıyor. Sloganları "Evin salonu kadar rahat". İpeksaray’da kadın, erkek ve çocuk tekstil ürünlerinin yanı sıra elektronik, aksesuvar, dekorasyon, kitap-müzik, oyuncak alanlarında hizmet veren 75 mağaza var. Çocuk eğlence merkezi, 8 salonlu sinema, kültür etkinlikleri ve bale de yer alıyor. Ziyaretçilerin diğer gereksinimlerini karşılamak üzere banka, terzi, lostra salonu ve kuaför gibi hizmetler de sunulmuş. Kayseri’nin en önemli bulvarı olan Sivas Caddesi üzerindeki alışveriş merkezinin açık ve kapalı otoparkı var.

Güneş gözlüğünde kemik modası

Exess gözlüklerinin 2006 yaz koleksiyonunda ağırlıklı olarak kemik çerçeveli modeller var. Kahverengi, bej ve karamel renklerinin hakim olduğu gözlüklerde metal lazer motifler ve pırıltılı taşlar kullanılmış. Erkek modellerinde sportif çizgiler tercih edilmiş. Exess’te bini aşkın gözlük çeşidi bulabilirsiniz.

Taş işlemeli jean’ler

Ülke genelindeki 120 bayide ve Boyner mağazalarında satılan Otostop Jeans, bu sezon kristal taşlı jean’ler tasarlamış. Ayrıca renkli nakışlar ve pul işlemeler var. Marka müşterilerine her hafta yeni modeller sunuyor. Jean pantolon, mont, etek, kapri ve salopet bulabilirsiniz.

Dörtte biri nemlendirici olan sabun

Arko Nem, hassas ciltlerin temizlenirken nemlenmesi için Arko Nem Cream Bar’ı üretti. Yüzde 25 nemlendirici krem içeren ürün, yumuşak formülü ile cildi kurutmadan temizliyor. PH dengeli formülü ile cildin doğal nem dengesini koruyor. Ciltte gün boyu temiz, yenilenmiş ve ipeksi bir his bırakıyor. Peeling yapan başka bir çeşidi daha var: Arko Nem Peeling Cream Bar. İçerdiği mikro tanecikler ile cildi, yüzeyde biriken kirden ve ölü deri tabakasından arındırıyor. Kullanımı sonrasında cilde daha genç, ışıltılı, tazelenmiş ve diri bir görünüm sağlıyor. Her ikisinin de fiyatı 1.10 YTL.

Kendi kulübeni kendin yap

Bauhaus’ta satılan Luoman marka ahşap evler; kır evi, garaj, oyun evi, alet evi veya kameriye olarak kullanılabilir. Finlandiya’dan ithal edilen ürünün montajı gayet kolay, kendiniz bile yapabilirsiniz. Bahçede, yazlıkta, deniz kenarında veya yaylada doğayla başbaşa yaşamak isteyenler rahatlıkla kullanabilir. İsterseniz montajı Bauhaus’a da yaptırabilirsiniz. Malmö Verandalı Ahşap Ev fiyatı 4.990 YTL.

Yeni Japon bulmacaları

Sudoku’ya olan büyük ilgi, yeni Japon oyunlarının da Türkiye’ye gelmesine ön ayak oldu. Sudoku’yu tüm dünyaya yayan Nikoli yayınları ile Türkiye’de ilk kez Sudoku programlayan ve bastıran Mikado Yayınları işbirliğinden doğan Yeni Japon Bulmacaları serisi çıktı. Nokta Bulmaca (Slither Link) ve Köprü Bulmaca (Bridges) yeni oyunlardan ikisi. Kitapçılarda bulabilirsiniz.

Yaz renkleriyle canlanın

Tiffany, yaz koleksiyonunda şeker pembesinden lila tonlarına, turkuvazdan yeşile kadar tam 34 farklı renk kullanmış. Mayolar, etekler, gömlekler, tjşörtler, terlik, ayakkabı ve kemerler bulabilirsiniz. Koleksiyonda altı grup var: Beach, Sport, Colors, Essentials, Trends ve T-funny. Fiyatlar 9.99 ile 99.99 YTL arasında değişiyor. Mayo ve şortlar 27.49-36.99, etekler 31.99- 63.99, tişörtler 9.99-31.99, gömlekler 34.99-45.99, terlikler 18.49-36.99 YTL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!