Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2006 00:00

Etek arıyorsanız

Bu yaz giymek için şöyle renkli, uçuşan bir etek arıyorsanız, Rodi’ye mutlaka bakın. Yeni sezon koleksiyonu, eteklerin istilası altında. Diz boyu, diz altı, bol, plili, kloş, çan, anvelop, dar, etnik, kat kat, uçuşan modellerden biri mutlaka hoşunuza gidecektir. Modeller kadar kumaşlar ve desenler de çeşitli.

Fiyatları 29.90-49.90 YTL civarında.

Baştan aşağı gül kokan seri

Body Shop’un yeni parfüm serisi Cassis Rose, çiçek kokularını harmanlamış. İlkbaharın heyecanını taşıyan parfümün içinde kızılcık, frambuaz, sandal, menekşe, sedir, frezya ve bolca gül notası var. Seride parfümün yanı sıra sabun, parfüm yağı, vücut losyonu ve spireyi de bulunuyor.

Deniz aşığı erkeklere

Vakko’nun ilkbahar-yaz erkek koleksiyonuna beyaz ve lacivert gibi denizci renkleri hakim. Enine çizgili tişörtler, triko ve iki düğmeli ceketler var. Çizgili ceketlerin ve gömleklerin içinde, detay olarak eşarplar kullanılmış.

Çamaşırı 15 dakikada yıkıyor

Bosch’un son model çamaşır makinesi Maxx 7, Süper Kısa 15 programı ile dünya rekoru kırdı. Bu program ile ana yıkama, iki durulama ve sıkma işlemi sadece 15 dakika sürüyor. Makinenin 7 kilo kapasitesi var. Hassas ciltlere özel yıkama programı da bulunuyor. Alerjik bünyesi olanlar için ilave durulama yapıyor.

Organik ve bitkisel

Doğa Bitkisel Ürünler, insan sağlığına ve çevreye dost üretim sistemleriyle hazırladığı organik bitkisel çayları tüketicilerin beğenisine sundu. Dört farklı çeşidi var. Organik tarımla üretilen, tescilli, yüzde 100 doğal çaylar; adaçayı, kuşburnu&hibiskus, rezene ve ısırganotundan oluşuyor. Fiyatları 3.25 YTL.

İz yapmayan çamaşırlar

La Senza’nın iç çamaşırlarında kullandığı Itec teknolojisi sayesinde kadınlar iz derdinden kurtuluyor. Tek parçadan oluşan, dikişsiz, etiketsiz sutyenler ve pantolonlar ile iz yapmayan Itec külotlar var. Sutyen ve külotlar ikinci bir ten hissi veriyor, varlığı ile yokluğu anlaşılmıyor. 2006 sezonunda klasik siyah, beyaz, ten renklerinin yanı sıra yeşil, pembe, sarı, mavi tonları kullanılmış. Sutyenler 49-54, külotlar 14-24 YTL arasında.

Hafif ve aktif fast food

McDonald’s, müşterilerini dengeli ve bilinçli beslenmeye yönlendirmek için 2005 yılında hayata geçirdiği Hafif & Aktif programını yeni ürünlerle zenginleştiriyor. "Dengeli Ye, Hareketli Ol" konseptinden hareketle oluşturulan programın içinde yer alan tüm ürünler, kalori bakımından düşük değerlere sahip. Taze mevsim meyveleri, salatavuk, Akdeniz salatası ve çilekli vanilyalı yoğurt çeşitlerine balık filetolu sandviç ve ton balıklı salata eklendi. Akdeniz salata 4.95, salatavuk 5.75, ton balıklı salata 5.75, balık fileto sandviç 4.20, çilekli vanilyalı yoğurt 1.95 YTL.

Saça iyi gelen hap

L’Oreal ve Nestle, sekiz yıl boyunca 12 bin kişi ile araştırma yaptılar ve İnneov Densite’yi yarattılar. Saçlara özel ilk gıda takviyesi olan hap, dökülmeleri engelliyor. İçinde yeşil çay, üzüm çekirdeği ekstresi, çinko gibi maddeler var. Ürün saç derisi kaşıntısını da giderebiliyor, saça parlaklık ve hacim kazandırıyor. Yemeklerle birlikte iki tane almak gerekiyor. Fiyatı 54.90 YTL.

Güneş gibi sımsıcak koleksiyon

Stefanel’in ilkbahar-yaz koleksiyonu, güneşin sıcaklığını hissettirerek içinizi ısıtıyor. Kadın koleksiyonu eski ve yeni, klasik ve modern tezatlığını ustalıkla birleştiriyor. Denizci teması bu markada da dikkati çekiyor. Bolca çizgili etek ve ceket var. Etnik grubunda daha gündelik giysiler bulabilirsiniz. Erkek koleksiyonu da oldukça zengin. Summer City, See The World gibi temalara ayrılmış. Kadın triko 109.9, şort 149.9, erkek tişört 39.9, gömlek 119.9, pantolon 99.9, çanta 119.9 YTL.

Kadın erkek herkes rahat

İnci’nin kadın ve erkek spor ayakkabı koleksiyonundaki onlarca çeşit arasından seçim yaparken zorlanacaksınız. Kadınlar için lame ve dore ağırlıklı modeller var. Erkekler kahverenginin her tonunda tasarlanan lastik ve kauçuk tabanlı, bağcıklı spor ayakkabılar bulabilir. Fiyatları 119.90-139.90 YTL arasında.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!