Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2005 01:00

MEY’den 12 ayrı yeni şarap

Tekel’in alkollü içecek bölümünü 1,5 yıl önce devralan Mey İçki, şimdi de şaraplarını yeniledi. Kayra Serisi adı verilen 12 yeni şarap piyasada. Tekirdağ, Şarköy, Ürgüp ve Elazığ’da bulunan 6 ayrı fabrikada üretiliyorlar. Terra Öküzgözü, Elazığ bölgesinde yetişen Öküzgözü üzümlerinden üretiliyor. Karadut, olgun kiraz, menekşe ahududu aromalarına sahip, damakta kalıcı ve hafif buruk tat bırakıyor. Fiyatı: 17 YTL. Terra Öküzgözü-Boğazkere, Doğu Anadolu’nun Öküzgözü-Boğazkere üzümlerinden karma üretildi. Meyvemsi, aromatik, dolgun ve hafif tanenli tadı var. Fiyatı: 17 YTL. Terra Boğazkere, güçlü ve dolgun bir kırmızı şarap. Kiraz, vişne, böğürtlen, karadut, kekik ve baharat aromalarına sahip. Fiyatı: 17 YTL. Terra Sultaniye, sek bir beyaz şarap. Denizli bölgesinin çekirdeksiz ve aromatik Sultaniye üzümlerinden üretildi. Burunda ananas, yeşil elma, damakta ise taze egzotik meyve tatları bırakıyor. Fiyatı: 15 YTL. Buzbağ, Doğu Anadolu’nun en eski ve bilinen Öküzgözü ve Boğazkere kupajı. Olgun kiraz, vişne, böğürtlen aromalarına sahip. Fiyatı: 12 YTL. Buğu, adını sabahları üzümlerin üzerinde oluşan çiğ tanelerinden alıyor. Kapadokya Bölgesi’nin Emir üzümlerinden üretildi. Kavun, armut, sarı elma, iğde ağacı, çam ve okaliptüs aromaları var. Fiyatı: 11 YTL. Tılsım Kırmızı, orta dolgun gövdeli aromatik bir kırmızı şarap. Trakya Bölgesi’nde yetişen Cinsault ve Gamay, Doğu Anadolu Bölgesi’nde yetişen Öküzgözü ve Boğazkere üzümlerinin harmanından üretiliyor. Kiraz ve olgun erik aromalarına sahip. Fiyatı: 9.5 YTL. Tılsım Beyaz, hafif gövdeli ve serinletici. Trakya Bölgesi’nde yetişen Semillion, Denizli Bölgesi’nde yetişen Sultaniye ve Ürgüp yöresinde yetişen Emir üzümlerinden üretildi. Yeşil elma ve narenciye aromalarına sahip. Fiyatı: 9.5 YTL. Tılsım Roze, Trakya Papazkarası ve Denizli’nin Çalkarası üzümlerinden üretildi. Çilek reçeli ve frambuaz aromaları hakim. Fiyatı: 9.5 YTL. Cumartesi Kırmızı, taze ve meyvemsi bir şarap. Olgun kiraz, erik ve baharat aromaları hakim. Fiyatı: 7 YTL. Cumartesi Beyaz, elma şekeri, sarı erik, badem ezmesi aromalarının, hafif akasya kokuları ile buluştuğu, serinletici beyaz şarap. Fiyatı: 7 YTL. Cumartesi Roze, frambuaz ve kızılcık aromasının hakim olduğu, içimi kolay bir şarap. Fiyatı: 7 YTL

Ellerinizi kirletmeyin

Scotch-Brite, pratik sünger seti çıkardı. Ergonomik sapı ile elleriniz kirlenmeden temizlik yapabiliyorsunuz. Deterjan haznesi tasarruf etmenizi de sağlıyor. Yuvarlak ucu sayesinde köşeler kolayca temizleniyor, her tür yüzeyde kullanılabiliyor. Fiyatı 4.60 YTL.

Çocuklar için yeni bir marka

Şimdiye kadar yurtdışında faaliyet gösteren Wenice Kids, Türkiye’ye geldi. Yeni sezonda çocuklar için cıvıl cıvıl ve rengarenk bir koleksiyon sunuyor. Rahat, fonksiyonel ve şık giysiler var. 0-14 yaş arası için üretim yapıyor. Wenice Kids’in ilk üç mağazası da İstanbul’da. Şirinevler, Fatih ve Merter şubeleri bulunuyor.

Plaja özel aksesuvar

Sunset, mayoları kadar aksesuvarlarıyla da iddialı. Pareodan, pantolona, tül ceketlerden, tuniklere, terlikten şapkaya kadar birçok alternatif bulabilirsiniz. Pareo, pantolon ve tunikler öne çıkıyor. Pareoların havada uçuşan püskülleri, birbirinden renkli tokaları, keten veya örme olanları var. Pareo gömlek ve pareo elbiseler bu yılın yeniliği. Bu ikisini plaj dışında da kullanabilirsiniz.

Dayanıklı bahçe mobilyaları

Tuna Ev, tik, rattan ve hasır gibi farklı dokularda çalışılmış bahçe mobilyası ürün çeşitlerine yeni bir grubu dahil etti. Uzakdoğu’dan ithal edilen polietilen hasır görünümlü mobilyalar... Tasarım ve formları ile rahat bir kullanımı garanti ederken, dayanıklıkları ile uzun yıllar kullanılabiliyorlar. Görünümleri doğala çok yakın. Tüm malzemesi alüminyum ve plastik olan ürünlerin masa, sandalye, şezlong, koltuk takımı gibi çeşitleri var. Bal rengi, naturel, patineli beyaz, antrasit renk alternatifleri bulunuyor.

Kötü kokulardan kurtulun

Oust, özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde, parfümle kötü kokuları bastırmak yerine, doğrudan hedefe yöneliyor. Havada asılı kalan kötü koku moleküllerini nötralize ediyor. Böylece temiz havanın ferahlığını yaşatıyor. İki boyu var. 20 ml’lik micro sprey 6.10, 250 ml’lik aerosol ise 4.50 YTL.

İndirimler başladı

Kadın giyim markası Vivid indirime girdi. Koleksiyonda Hint tarzı, İngiliz nakışları, totem esintileri, Havai desenleri ve sahra etkisi öne çıkan stiller. Ten pembesi, nane yeşili, bebek mavisi ve yeşilimsi turkuvaz gibi renkler bolca kullanılmış. Tığ, pul, aplike, nakış ve boncuk işlemeler de göze çarpıyor. Turvakar kollu swing ceketler, dekolte üstler ve uzun eteklerin yanı sıra; bol ve dökümlü pantolonlar, küçük tayyör ceketler var. Kısa pantolon ve bermudalar hem günlük hem de abiye kullanım için. Vivid şimdi yüzde 50 indirimde.

Evlenecek olanlara beyaz liste

Boyner, evlilik listesi uygulaması başlattı. Evlenecek çiftin seçtiği Beyaz Liste’deki ürünler, listeyi oluşturdukları mağaza içinde sergileniyor. Liste, çiftin yakınlarına e-posta ve cep telefonu mesajı olarak gönderiliyor. Ayrıca www.boyner.com.tr adresinde yayınlanıyor. Yakınları listeden istedikleri ürünü seçebiliyor. Üstelik seçtikleri ürünü Türkiye’nin herhangi bir yerindeki Boyner mağazasından da satın alabilirler. Beyaz Liste’den faydalananlara indirim olanakları da var.

Yazlık helva çıktı

Koska, yaz ayları için yeni helva çeşitleri çıkarmış. Badem aromalı, cevizli, meyveli, ekstra cevizli ve gofret cevizli helvaları. 500 gram, 1,4 ve 5 kiloluk ambalajlarda bulabilirsiniz. Koska mağazalarında ve tüm zincir marketlerde satılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!